;*

Hello! kom precis hem från en utflyckt med dödgris! Fan lika nice som vanligt!  I helgen blire grönan med us! (Y) Gratis resa till stockholm tackar man ju inte nej till ;) vetefan vad ja ska skriva igentligen.. sitter i köket och försöker få tag på Olvija men det verkar vara omöjligt.

pusshej

na th al ie ;*

TjabbaTjenaHallå!

Tisdagen avklarad! nu äre bara onsdag, torsdag och en väääldigt slapp fredag kvar (Y) Sen helg!
I helgen händer : fredag sover jag hos syster, på lördag så vet jag inte riktigt ;s har glömt och sen på söndag så åker jag till grönan med stall gänget :) Naajsnaajs!

Idag så vare iaf tisdag! har vart i skolan, slutade runt 1 idag men åkte hem vid 5 i 4a. När jag kom hem så prövade jag mina bruna linser (Y) va rätt obehagligt i början att ha dom, men jag vänjer mej väll. och sen åkte jag iväg till clara och snacka med henne :)

Imorn så äre onsdag och tror att vi har skolfoto då :s Eller så vare torsdag eller fredag. Aja sen så vet jag inte riktigt.
Ladda inför torsdag då jag ska träffa amanda efter skolan, hon kommer upp till borlänge så går vi till kupolen på jakt efter nå snyggt! Naaajs :D

Men nu! ska jag fixa inför imorn, packa väskan och så, lägga fram kläder så att jag slipper stressa.
Sen ska jag lägga mej och sova vid 10 iaf, innan det ska jag (om jag blir klar) måla naglarna och kika film :) Kankse käkar jag upp min b&j som ligger i frysen, har lite kvar av den (y) Men puss påer!

cp bild (den bjuder jag på) från en natt då jag inte kunde sova, hade kul med kameran (Y)





P u s s E l i i n ♥

Första skoldagen avklarad

Nu vänder ja till ett tomt blad. välkommen till IP 10 avesta♥

Känns super bra när första dagen är avklarad av skolåren! :P
har värkligen saknat känslan av att komma hem och faktiskt årka göra något! :D(Y)Fan verkligen haft en super duper dag! :D

Efter plugget drog ja till dödgris! Fyfan va ja saknat henne!! (fast vi senast va igår?! :S) hahaha vi är verkligen varje dag, min truley truley SOLEMATE!(L) snodde med hennes snygga mössa också (A' Nu ska ja plocka upp alla block och skit ja och mamma köpte idag och fixa lite fort.!

Puss heeeej!(K)

na th al ie

Tack syster! (L)

Dom här fina fick jag av syster i födelsedags-present :D tack så jätte mke!

En svart :)

och en turkos liknande :)






P u s s E l i i n ♥

;*



Finaste ängeln på jorden! Shiit va ja älskar dig bebis! ;*

na th al ie

Sunday - 100829

Jaa, idag äre söndag, som ni vet så hatar jag söndagar, kanske inte hatar men tkr mindre om söndagar.
För efter söndag så kommer ju alltid måndag och det betyder - en ny vecka -.- Om jag fick bestämma så skulle man gå varannan vecka i skolan ahha (Y) det skulle va skönt!

Idag vaknade jag iaf runt halv 12 - 12 kommer ejj ihåg. Skulle egentligen åkt till stallet en snabbis och sen träffat Amanda, men så blev det inte. Åkte till stallet runt 4 tror ja de va. Aja nu äre jag iaf helt slut, som vanligt och ska sova snart (y) Hoppas alla haft en lika bra helg som jag!

Denna kom med posten i veckan (Y) gratis biobiljett!  Naaaajs





P u s s E l i i n ♥


-.-

Vem f*n har baxat min cykel!??.....

MOGET

Sleeping time!

Idag äre söndag (redan) och jag ska upp halv 11 för att sedan sticka till stallet vid 11 ungefär, ska rida ut på seven en sväng sen så ska jag träffa Amanda en stund åå :) Men nu ska jag snart sova! Godnatt!






P u s s E l i i n ♥

Fyndat på staan!

Jag var ju med Nathalie på stan i fredags, hittade lite saker (y) bilder nedanför!

3 olika strumpbyxor, ett par med små prickar, ett par med stora prickar och ett par med annat mönster:)

ring

kort skinnjacka





P u s s E l i i n ♥

Sweetsixteen! ( eller inte ? )

Mjooo, nu är man 16 då, är ju ingen skillnad då men endå.. jag fick massa saker jag ville ha t,ex bruna linser! (ÄNTLIGEN) pengar, mjukisbyxor(YY) navel och näs piercingar, klackskorna (a) och en ring, brun utan sol och nå shower (tvål) som luktar as gott :) dagen har varit chill! Bilder nedanför!

Skorna

bruna linser

brun utan sol och shower sakimojj

sööt navel piercing


pengar

gråa mjukisar Aaas sköna (Y)

Näs piercing och ringen

(hoppas jag inte glömt nått nu)



P u s s E l i i n ♥

- Because of You -


lillebror :)♥
Precis kommit hem från min lilla prins som snällt stod och väntade i hagen :)♥
Fått tillbaka lite livs lust nu också! :)
Nu har ja i allafall hoppat Av från Sala, det var på tok för krävande att gå upp 05.00 varje morgon och åka tåg hem 17.00. Känns helt okejj bara lite tomt att lämna mina pojkar där borta :S. Aja för tillfället tillhör ja faktiskt ingen skola vilket är verkligen skönt! ;) Men ska ringa på Måndag annars blire ju inga pengar i slutet av nästa månad ;). I kväll kommer Pelon hit och sover hos mig! :)♥ Ska bli lika roligt som vanligt! :) I morgno väntar ett långt pass i stallet med Madde och Björne bebis! ;*

Puussochhej

na th al ie

hello





Idag när ja vaknade så vet ja inte ritkgit vad som har tågit åt mitt hår, så vi kör på lockanra som va där ;) Här är även det nya linnet! ;*

na th al ie

PELOOOON

Idag fyller världensunderbaraste bästa finaste Pelon år! :D Grattis skit unge och förlåt för näsan i går (A) heeh


Love yaa!!!<3

// na th al ie

Imorron smäller det!

Mjoo imorn blir man 16 bast, orkar inte fylla år. Onödigt bara.

Idag äre iaf fredag! Heeeelg äntligen säger jag bara! fastän veckan har gått riktigt snabbt, med ett väldigt chillat schema så äre skönt med helg nu (y) Idag slutade jag 12 och igår slutade jag halv 11 ungefär tror jaa det va.

Idag så ska jag träffa Nathalie:) Tror att vi ska upp å stan en sväng sen blire väl mest chilla! (Y) vi tar en natt promme som vanligt hahah (y) Men nu ska jag hoppa in i duschen!



P u s s E l i i n ♥

(L)

Hello the blog! shit va länge sen det var känns det som! :O tiden rinner i väg och man hinner inte ritkgit med! Försov mig i dag i allafall, går vantligt vis upp 05.00 men idag somnade ja om til halv 6 så det blev lite panikartat till tåget, nu sitter ja i allafall i skolan och väntar på att vi ska börja och gör en ny spellista som ska heta Kebab och Dödgris! ;)

Följde med Dögdris på hoppträningen i går och shit vilken pärla lilla sevenbuus var! hoppade jätte fint och sabina kom hem med ett bra humör (Y)
Fyndade även ett linne på Lindex för 70kr på rean och En långarmad gra tröja på H&m.

I kväll blire ut och rida långtur på Björne och träffa bästaPelon! :')<3



Höres!

na th al ie

Go'natt snart då!

Har inte mke att blogga om just nu! förlåt.

Aja de är torsdag idag och imorn äre fredag, fan va naaajjs! slutar väl runt halv 12 imorn antar jaa (Y)
Då ska ja nog ta en liten promme ner till kupolen och leta efter tights och tröjja :) går in på Gina direkt sen Bikbok haha. Imorron börjar jag 5 över 9 så får sovmorgon till 7! Härligt! 2 timmars mer sömn.

Idag fick jag min nya stora skööna säng! 1.20 äre (Y) så inatt inviger jag den, fan va skönt att sova! Har vart ute och gått så jäla mke idag. 3 km i skolan - vi hade klasskamp, sen drog jag till stan (hemma) och träffa amanda en stund.
Helt slut! Så snart ska jag sova! (YYYY) Hoppas alla haft en bra dag!

Haha gulligt, en bild från när vi va åå bowla, det måste vi göra om! :D





P u s s E l i i n ♥

Orkaaaaa!

Jag har verkligen inget att skriva om! känns det som iaf, har inge blogglust heller :S Vi får se om det blir nåå annat inlägg snart. Nåå roligare kanske  ?





P u s s E l i i n ♥

;*

Åhh fortfarande massa beslutsångest! Allt bara snurrar runt i huvudet och igentligen är ja på tok för trött för att orka varken tänka eller göra något vettigt.Skolan känns bra men det är pendeltiderna ja inte pallar! man kommer som senast 1 timme tidigare än skolan börjar.. Sen hem går et tidigaste tåget 1 timme EFTER vi slutat :(! Helt slut! Nu ska ja lägga mig och sova en stund eller något liknande, tänka på saker och ting..

puss

na th al ie

Trött-tröttare-tröttast!

Mjoo precis så känner jag, är aas trött..

Idag vare måndag - ny start på en ny vecka. Jag gick såklart upp klockan 5 för att göra mej iordning för skola, jobbigt värre! Menmen måste ju. Idag så fick vi våra jätte söta bageri kläder (mössa åå allt (a))
Kan försöka fixa nå bilder på det för eran skull bara haha (Y) Annars har vi börjat vara ute i köken och imorn ska vi börja baka.

Idag slutade jag halv 2, åkte med tåget hem och sen så har jag bakat rocky road och efter det så sprang jag en vända, så nu är jag helt slut! Ska kanske belöna mej med en B&J senare (a Aja hoppas alla söta haft en bra dag!








P u s s E l i i n ♥ 

Nathalie hela helgen tyyyp (Y)

Jaa som rubriken lyder "Nathalie hela helgen tyyyp (Y)"

Min helg har spenderats med nathalie typ hela tiden, har haft en jätte rolig helg iaf! :)
Tack så jätte mke, det behövdes verkligen (L)

Jaa idag så lagade jag åå nathalie maat hoho (y)







P u s s E l i i n ♥

snyggast,bäst,roligast,hetast ALLTID

Pelon här övernatten! ;*



Va ni än säger så är vi snyggast!

Na th al ie

Tråååk!

Har ja sagt att ja färgat håret? :P skulle blvigt mörkbrunt men det blev mer åt det svarta hållet :P




na th al ie

You'll always be a part of me You'll always be my friend You'll always be the only one I love you until the end


^^

Godmorgon!
Ligger i soffan och segar sjukt ont i huvudet! kom i allafall hem i går från den där lägersaken med nya klassen, Helt okejj där borta bara lite kallt i rummen. Killarna är helt okejj så det kommer nog ordna sig!. Det var också Asskönt att träffa alla vänner här, verkligen! Speciellt elin som kom förbi en sväng!<3

köpte en shorta i går på Dressman som var assnygg! bild kommer! :) Nu ska ja fixa till mig sen tror ja jag drar ner på stan och chillar några timmar.


Pelon och min favoritponny i hela världen!!! Macklågbell!(L)



Na th al ie

Tack så mke!

Detta fick jag av mamma & pappa när dom kommit hem från stockholm (Y)

2 par söta knästrumpor med rosett på (y)

Ett döskalle armband (y)





P u s s E l i i n ♥

Ny inköpta saker (y)

Passade på att köpa 2 st Rexona deo's eftersom det var extrapris på dom (20kr)

orange/rött nagellack: Från H&M för 9.50!
Viva la Diva nagellack: Från Lindex för 35
Puder: Från H&M för 49.50






P u s s E l i i n ♥

Liket har vaknat!

Godmorgon på er!

Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock!! Fan va skönt det va att få sova längre än till 5. Det är lördag idag och vette fan vad som händer, först ska jag iaf duscha, sen får vi se.

Igår fredag så var jag nere på stan med nåra människor, clara och hannes bl a :* runt halv 9 drog jag och clara hem till henne, sen så åkte jag hem. Ringde Nathalie och drog sedan till henne, gud va jag har saknat allt folk här hemma i Avesta, var verkligen as kul att få träffa mina vänner! (Y)

min nya piercing, som jag fixat ihop utav en berlock (stavning??) som jag hade hemma (y)





P u s s E l i i n ♥


Herreguud va dålig uppdatering!

Jaa, usch va dålig uppdatering av mej ;S men jag har inte mke tid till att blogga:/ Skolan har ju börjat och såå..
Har masssssa bilder jag borde ladda upp på bloggen! Men har inte tiden. Men nu äre ju iaf helg så ska försöka ladda upp massa bilder från t ex när nåra av mina kompisar och ja va åå bowla och ny inköpta saker och sånt (y)

Nu ligger jag i sängen och typ fryser lite, har nyss kommit hem från Nathalie, har vart med henne sen typ 10 när jag kom hem från stan. Men nu blire fiilm och sen sooova!


Ska försöka uppdatera oftare!



P u s s E l i i n ♥

förlåt ;*

Hello! förlåt för usel uppdatering men det har hänt så sjukt mkt!
För det första har ja precis kommit hem från den nya skolan och klassen, det var 25 stycken ungefär, Jag och en tjej till och 23 snygga killar! (Y) Det här vet ja kommer gå bra! :) nu väntar ja på anna som ska komma så ska vi färga hennes hår och rida en sväng!

Lär pack för i morgon ska vi sova över med nya klassen på någon gård och göra massa stuffs men det blir nog bra! :)

Helt cp i dag, här kommer FINA bilder;)




I bland är ja cp..rätt ofta faktiskt ;*

Puss nathalie

:3

Hello the blogg! Har dödgris i luren som hälsar till alla!:P nyss kommit hem från stan med mamma, nu väntar poolen,glass och mögligtris Anna lite senare!

Puss!

na th al ie!

typ 3 timmars sömn..

Mjoo sov ungefär 3 timmar idag "natt", från klockan halv 7 till halv 10 på morronen -.-
Jobbigt värre, kunde bara inte somna.. Ingen blogg lust heller.. Inget att skriva om heller..
PoK!


E l i i n ♥

Nästan super myyysigt!

Som rubriken lyder - Nästan super myyysigt!

Ligger i sängen, ny städat rum(!) film, tända ljus, redbull och choklad :) Det är nästan super mysigt, det kunde vart super mysigt med lite manligt sällskap(a) men tyvär så får jag nöjja mej med att ligga ensam här.

Idag äre iaf söndag och det betyder att jag hade Seven idag, jag tränade lite hoppning, gick aaas bra, förutom lite buus :) Men före jag åkte ut till stallet så städade jag mitt rum helt! Aas fint och rent äre nu (Y)
Min data är seg så jag laddar inte upp bilder nu, göre typ imorn kanske ?



P u s s E l i i n ♥


Hur ska jag förklara när jag inte fattar själv ?



Jag kommer ihåg första gången jag såg dig
I mina ögon, du fastna direkt, jag ville ha dig.



P u s s E l i i n ♥

Would you swear that you'll always be mine ?

Det är söndag, har inte mke att skriva, så laddar upp nåra bilder ist. Bilder från lite allt möjligt.

hjärta


va ute och joggade med syster min :)

Nåra km blev det iaf. Typ 5-6. Det är ju iaf nått (y)

bjuder på en skabb bild från idag/igår (fredag)





P u s s E l i i n ♥


Hemma hos systeryster min!

Det är lördag och jag har typ inte ett skit att göra! Just nu sitter jag vid datan hemma hos syster och fredrik :)
Sov ju här tills idag, blev väckt runt 12 och typ en kvart efter det kom resten av familjen så grilla vi och hade trevligt:) Bilder kommer väl lite senare när jag kommit hem, vet inte när det bär av hemmåt, men skriver senare!



P u s s E l i i n ♥

hehe

GOdmorgon! precis kommit ut från badrummet från en skön dusch och just blåst håret. idag åkte mamma lillebror och nickel till mora eller sälen för nicke ska cykla valsan :D! så nu i två sköna dagar har ja huset för mig själv!(L) det gillar vi! snart kommer Sabina och michelle :D(L) puss

na th al ie

hehehehe

Godmorgon! :D
I dag har ja hunnit med en helv del innan klockan ens slagit två :O! :D
Först kom mormor och väckte mig och gav mej Noggie. Då gick vi ut på en lång promenad sen stan med mamma och köpte ett par byxor, Nu ska ja snart sätta på mig spring skoran och ut och springa lite.
Pusshej(K)

na th al ie

TjabbaTjenaHallå!

Sitter här inne i pappas data rum och lyssnar på musik (y) har tyyp inget att skriva om.. Sista sommarlovs veckan då, känns FÖRFÄLIGT! kommer ju kännas aaas konstigt att inte träffa dom vanliga människorna i Å-dal, nu ska jag lixom till borlänge, helt nytt! Aja om en vecka så har jag vart på upprop där idag.. får se hure går.

Nu ska jag nog hoppa in i dushen iaf, sen får vi se vad som händer!



P u s s E l i i n ♥

Kräftfiske och tältning (y)

(Jag och clara) man ser väldigt najs ut .. *host* *host*

Adde :)

Marcus och jag :)

Adde :)

Addes bild på en öl burk haha :)   intressant va ?

Marcus och jag som letar kräftor :)

tyyyyp nyvakna människor.. Men man kan väl bjuda på sej ibland va ?




Adde som vill fortsätta sova hoho (a)

Ser ni tältet ?





P u s s E l i i n ♥

Lite hoppning med Seven (Y)

Nu kommer det lite bilder från när jag hoppade Seven, Clara följde med och tog kort (y)
(ignorera mej tack!)


70cm






jag kom i full galopp mot hindret men han tvärs stanna och jag hamna på halsen ;o  (90cm) 

90cm

sööt seven :)



70cm

90cm

90cm

sen red jag lite barbacka oxå (y)



Buuus seven, blev ett litet skutt där haha :)






P u s s E l i i n ♥

Goodlife




Good life..

na th al ie

Sabina@dödgris@halvdan@lillsnorre, you name her!

||Michelle ring!! okejj!!?||

Nu sitter ja här och lanar på altana(=sabinas säng) Fan va nirre! nyss kommit hem från björne och allt gick great! (Y) sen va mamma så gullig så vi köpte tre filmer sen kom sabinas mamma hem med två kebab och lyckan va gjord!:')

Folk brukar ju säga att skadeglädjen är den sannaglädjen men det är lögn! den sanna glädjen är när adaom sover borta så vi kan ta hans internetsladd! LYCKA!;*

EN NY MÖSSA ÄR MED I VÅRAN SERIE! VÄLKOMMEN SKOLMÖSSAN!



Puss!

Na th al ie

(L)





Fanfanfan



fast jag inte sett dig på så länge
tänker jag på dig ibland
det var nånting som fastna' på mig
nått som aldrig helt försvann

fan fan fan, det skulle varit du . . .



P u s s E l i i n ♥

;)

goddag ;) åhh snacka om skön dag i dag! vaknade kring 1 sen ut klippte gräset och nu äre chilla högt som gäller! i kväll slaggar ja hos min dödagris! (K) känns som evigheter sen! Aja nu ska ja hjälpa mamma att fixa tills gästerna kommer! :)


Min mamma är gryyym! (L)

Go'morron

"Godmorgon"

Söndag, det är nog veckans mest tråkiga dag.. på söndagar händer det typ ingenting, det är veckans sista dag och inget bra på tv, förutom massa repriser.. Söndagar är vilo dagar.

Och idag äre söndag, jag har för nån timme sen vaknat, käkat en pannkaka till frukost och sen satt mej vid datan.
Dagen, eller resten av dagen som är kvar ska spenderas i mitt rum, lyssna på bra musik och städa rummet.
Senare åker jag ut till stallet för att rida Seven (y) Som sagt söndagar är slapp dagar, tråkiga dagar ibland...



P u s s E l i i n ♥

;*

hello the blogg! sitter här med Olle som håller på att fixa mitt ny duschade hår! sjukt skönt! :P
Snacka om chille mode on dag i da! vakande kring 12 ut och gick med noggie en lång promenad ,fixa hästen sen resten av tiden vilket innebär 5 timmar har ja spela nå jävla hästspel XD hahah sjukt roligt.. Eller iallafall när det inte fanns NÅGOT annat att göra ;) aja nu ska ja och olivja chilla HÖGT!

här kommer några bilder sen igår ;)





Puss
na th al ie :)

Tältning och kräftfiske!

Anledningen till att jag har vart dålig att uppdatera är för att jag har typ inte vart hemma mke, så har inte haft tid.


I torsdagkväll så var jag med clara, adde och marcus. Vi kikade på film och så :) Vid 12 stack Marcus hem, och sen víd 1 så fick jag och adde göra clara sällskap hem, vi gick sen tbx till adde och kika på film, ungefär klockan 3 åkte jag hem. Sen blev det sängen!

I fredags så sov jag till halv 3! Aaas najs(y) men inte så najs när jag fick skynda mej, familjen var bjuden på middag vid 4 så det var bara att hoppa in i duschen. Men vid halv 6 så drog jag mej hemmåt och packade och så.
Vid ungefär runt halv 7 - 7 åkte jag och clara ut till Rossen. Där träffade vi Adde och marcus :)
Vi åkte ut till nån ö och tältade, grillade korv och fiska kräftor, väldigt mysigt vare och riktigt kul!
jag kom hem idag, så nu är jag helt slut! Har ont i mitt knä oxå.

Det kommer bilder därifrån typ senare idag eller imorn :) Hoppas ni alla har en trevlig kväll!



P u s s E l i i n ♥

Fan iblad faller allt samman.. det är då man förstår vad man igentligen håller på med,nu känns allt hopplöst, ja ligger längst ner i jorden och försöker desperst ta mig till ytan men saker trycker ner ännu längre.
ska ja bara glömma det som hänt? hur läge ska ja behöva lossas innan du förstår?
när du är vid mig känner ja mej hel men direkt när ja lämnar din sida vill ja srika ut min smärta!för det är då jaförstår vad ja gör mot mej själv.. du är knark för mig.. ja kan klara mej utan dig men det lär bli smärtsamt att bryta mitt beteende..


en deppig na th al ie

;*

Har precis kommit hem från en sväng till tempo och köpt lite candy till kvällen! :) i kväll har ja huset för mig själv! så himla skönt!

hela förmiddagen låg man med huvudvärk och kollade tv i soffan sen en lång promenad med Noggie mormors nya hund. En sånn där som kan springa 70km i timmen xd kom inte i håg vad dom heter :P
Nu ska ja åter igen åter gå till att chilla! puss(L)

na th al ie

Sabina! (L)

Hur kunde ja få turen att få en vänn som dig?!
Ja älskar dej<3




Puss na th al ie








hehe

Åhh i dag kom min dödagris hem! åhh  känns som hon varit borta en evighet så henne vare skönt att träffa!! (LL)

I dag har ja farit till västerås med familjen och tony! sjukt kul att träffa borsan..det var ju inte i går precis! köpte lite saker, nytt golv och lister till vardagsrummet och ridhjälm ridskor och strumpor sen på hemvägen fick ja en assnygg adidas väska ;) tack mammis<3 Nu har äntligen CSI seong 1 laddat ner klart och snart lägger ja mig i sängen och kollar på HELA sesongen innan ja sonmar!

Bror(L)



Puss!(L)

Na th al ie

Did i disappoint you or let you down??


Well I guess I'm alright baby

I'm surviving this for sure, to win my love take so much more.

Känner ni igen det där ? Ni som sett livet enligt rosa känner igen det iaf :) Det är iaf vad jag gör nu, tittar på "livet enligt rosa". Det är rätt bra!

Idag äre iaf torsdag ? jaao, jag sov till typ halv 12 eller njaa kanske inte. Men iaf senare drog jag ner på stan och träffa Eve för vi skulle fika lite. va länge sen! Sen har jag bara varit hemma, senare ska jag kanske träffa Adde om han har tid ;s Eller om det går.

Igår så skabbade jag mej med nathalie, gick till willys och köpte lite gott (a) Sen titta vi på Greveholm! (Y)
Typ runt halv 8 kom jag på att jag var riktigt rid sugen så då åkte vi till seven:) nathalie hjälpte mej med hoppningen.
jag har iaf kommit över min "hoppskräck" nu.
Eftersom jag skulle hoppa Blackie 1 m och flög av för han tvärstanna framför hindret, men igår hoppa jag 90cm med seven så är nog över hoppskräcken iaf (y) riktigt bra gick det iaf tillslut!



P u s s E l i i n ♥

KUL LIV..SÅ HADE MAN INTE DET :PpPPpPP





Så här kul har ja klockan 1 på natten.. :P

na th al ie

mössor (K)

Sitter inne på junkyard och kollar på mössor, snälla gud ge mej pengar!!!




na th al ie

puuuuuuuuuuuus

Godmorgon!precis kommit hem från fredrik! shit va fin lägenheten va! :P kommer verkligen bli asbra där! :P har hunnit duscha också men känner mig fortfarande lika offline.. snart ska i allafall pelon komma och skabba i hop med mig, vi hade tänkt sola.. haha men fan vem pallar det i dag :O, så det blir nog filmmaraton och lite gott att tugga på^^




Ja HATAR HATAR verkligen folk som har mobiler men lämnar dom hemma! :@ ett exempel min mamma.. behöver verkligen få tag i henne NU.men nej nej mamma ska shoppa i fred så hon ämnade telefonhelvette hemma :@ åhh va suri ja blir... Aja ja får sitta här och ta djupa andetag. Hahaah fan va Fail ja är :P

Puss na th al ie



Assså wtf!

Sitter här och typ dör av chock! vad har dom för fel ?






p u s s e l i i n ♥

hehe (a)

åhh precis ätit typ godaste maten ever! (eller så var det ba asgott för ja va ashungrig och vad som hellst hade dugit?;)) hahha grillat och potatis i mitt hjärta!!

I dag hart vi iallafall börjat göra om vi vårat vardagsrum, så nu försvinner medaljongtapeten forever! :( xD
Sen drog ja till Olivja och vi drog till björne (Y) min lilla bebis, får se vad som händer i kväll :)


Puss
Na th al ie

pictures of you,pictures of me hung up on the wall for the world to se



na th al ie

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

hemma igen och ja kan säga att ja saknat min säng ;O Ajja ja och mogge såg i allafall hela poliser sesången! ASBRAAA säger ja ba! sen tre johan falk filmer,hipp hipp hora, alvin och gänget 1&2 och Nyaste beck (A) nu är nog Sabina inte så glad..eftersom vi skulle gå på bio men men :D :P Bjuer henne på en kebab så är allting bra ;)
Aja nu kallar tvn ;)

Puss

na th al ie

Såklart så drar jaa iväg igeeen! (Y)

Mjoo så äre! Snart drar jag och hämtar clara sen drar vi till Willys och köper redbull, sen drar vi till brovallen och träffar Andreas och Marcus :) (Y)

Innan jag drar så tänkte jag bara informera er lite om vad som hänt dom senaset dagarna.

lördag kväll var jag med clara och vi stack ut till holmen, satt där och snacka och käka chips, sen åkte vi hem och kika film, vid typ 11 så träffa vi Andreas och vi satt och prata, sen kom Lucas, och vid typ 2 så skjutsa jag hem clara.

I söndags så träffa jag clara och vi drog till holmen och satt där på bryggan och käka nå tårta typ som daim tårta.
Sen kom Andreas och Marcus dit och vi drog sen hem till mej och hämta film sen hem till Andreas och kika film.
Åkte hem runt 2 på natten igeeen!

Och idag har jag typ vart till stallet, är så stolt över Seven!! :') han var jätte duktig idag, förutom några stegringar och bockningar för att han inte fick gå hem men jag lyckades gå en sväng tilll. Jag red ut som ni kanske fatta.
Men han var väldigt duktig idag, stolt! (Y)



P u s s E l i i n ♥

RSS 2.0