Klockanärtjugominuteröverelva

Heej! jag ska snart krypa ner i sängen och bara titta på nå film. Tror faktiskt det blir harry potter och flammande bägaren. Den är rättså bra iaf.

Grr!
  




Dagen i stortsätt har varit seg. Sov hos clara igår tills idag, tack gmn för att du orka med mej och förlåt att jag var deppig men det är så nu<3 På kvällen åkte familjen ut till minneslunden för att tända ljus.
Gud va fint det var där, det lyste ljus överallt, otroligt fint vare.
Men nu ska jag krypa ner i sängen och mysa alldeles själv :( Ha en bra kväll/natt.



K y s s  E l i i n ♥






Ofta man orkar bry sej? elr?

Jag tkr inte om sånna som ljuger, går bakom ryggen på en, elr skvallrar, hittar på rykten som inte ens är sanna. jag fattar inte vrf man gör sånt? vrf gör man sånt? har man inge liv elr? orka bry sej om andra, lev ditt egna liv och lägg dej inte i andras. det är väl rätt bra?

Såklart man skvallrar om att shit "va ful hennes tröjja var" elr "guud va fuul han är" och massa sånt skit.
Men man säger det inte högt, iaf inte jag, jag skulle aldrig kunna göra det :s skulle känna mej så taskig! jag fattar inte vrf vissa har tid åt att gå å trycka ner en annan människa? Aja dom kanske inte har nå viktigare för sej, men aja alla tkr olika.

Jag ska iaf försöka skärpa mej, inte ta åt mej vad folk tkr om mej, vad folk säger (blickar och sånt) jag är en sån person som är väldigt osäker på mej själv och tar åt mej väldigt mkt, men ska försöka bättra det, och inte ta åt mej lika mkt, det är mitt mål nu, att inte ta åt mej lika mkt. Vara mej själv bara, jag vet jag är inte perfekt, finast, snällast, poppulärast elr nå sånt men jag är mej själv iaf och jag är den jag är. 


K y s s  E l i i n ♥

Asså nu får jag faan ge mejj!! (snälla läs hela!)

Neej! fyfan vad jag är arg och ledsen, besviken och jag vet inte vad!
Jag kan inte bara sitta här och tka synd om mej själv, för det är inte ett dugg synd om mejj!
Alla har vi förlorat nån som vi tyckt AS mkt om! nån som man vill vara med. Men man får ta det, vara glad över det man fick av den personen, den tiden man hade med den personen och inte bara bryta ihop och sitta och bööla hela dagarna. Man slösar bara på sitt liv, istället för att ut och leta efter kärleken så sitter man och deppar, gråter floder och tycker synd om sej själv.

Alla omkringen som stöttar en och man skiter i det!! Man känner sej ändå ensam och förlorad, svikenhemsk, deppig och man mår skit!!
Känns som inget kan göra en glad igen, det är hemskt att förlora nån man kunde vara med utan att känna sej som en riktigt tönt!
Jag vet det är skit svårt att förlora nån sån person och det tar verkligen tid att komma över den personen, men man kan inte bara sitta och gråta hela tiden.. det är inte bra, elr joo på sätt åå vis äre väl bra att få ut det, men nu har jag gått runt och gråtit i 2 hela dagar och jag vet att tårarna inte kommer ta slut på länge men jag orkar bara inte längre. Jag vill inte slösa mitt liv på att va hemma oo deppa.
Men det är nog det jag kommer göra den senaste veckan iaf.

Menmen så äre, det är svårt att kunna gå vidare, allt blir svårt, för det känns ju som om allt påminner om den personen och man orkar inget, man tänker på självmord och sånna desperata saker. Men man ska vara glad att man lever och man ska leva för dom som inte kan leva sitt liv.

Tänk dom som inte kan leva ett normalt liv med sin familj och dom som betyder mkt för en. Jag tkr synd om dom, tänk att få bo på nått hem med massa främlingar! Nej det skulle inte jag stå ut med iaf.Jag ska leva mitt liv för dom personer som är döda och som betydde mkt och som fortfarande betyder mkt, mkt, mkt för en! jag ska inte slösa bort mitt liv på att sitta och deppa och tänka negativt

Men NEJ det är inte ett dugg kul att vara singel(jag hatar det iaf!!)
Men det finns faktiskt massor av andra killar (och tjejer för vissa då)
Jag ska fortsätta mitt letande på den rätta killen, som gör allt för mej och verkligen älskar mej, som VET vad han vill och inte bara velar fram och tillbaka(jag hatar sånt!) För jag vet att han finns där ute nånstans, jag har bara inte hittat han än. Men nu ska jag bara ta och försöka gå vidare och försöka leva mitt liv som vanligt och inte deppa. Såklart, jag kommer säkert deppa en stund till och såå men man ska försöka vara stark och leva livet varenda minut.

Det är mitt moto: ♥Lev livet varenda minut och gör det bästa av varje dag


K y s s H e e j j  E l i i n ♥


The things we owe.

En låt som jag tkr väldigt mkt om, låten är från takidas nya album<3  

Takida - the things we owe♥



K y s s  E l i i n ♥

Bäst asså!

Idol juryn blir lite lurade va? ^^





K y s s  E l i i n ♥

Gulligt! :')

Hihi tittar runt lite på youtube och hitta den är sötnosen :') (valpen ska vissla)

Valp som visslar :')




K y s s  E l i i n ♥


ICA-reklamen

Asså jag får allvarligt rysningar av den är killen (elr praktikanten haha..)

ICA reklamen



K y s s  E l i i n ♥


Tack.

17/10-30/10-09 tack robin för dagarna vi hade tsm, dom var underbara<3

Men godmorgon?!

FREDAGSMYYS













FINNS DET NÅGOT SOM ÄR SÖTARE?!







vi höres i kväll Kyss :*
Nathalie

MUSIK MUSIK MUSIK MUSIK MUSIK MUSIK MUSIK MUSIK







Här kommer lite smått och gott som spelas för tillfället :D

Tjaaaaaaaaaaaa

Fan vilken kanon dag :D vete fan varför men så jävla bra va den :D vaknade vid 10 och drog till stallet till min lilla älskling som verkade må prima! fyfan va bra allt gick! Fan nu äre det någon som är glad asså!!!! :D bara för det är alla så fuking osociala på msn! :( så äre alltid ee ja på topp är alla andra tråkiga :P. Haha ja har inte uppdaterat så mkt nu på lovet, man har ju bättre saker för sig än att sitta hela tin vid datorn :) Det kommer lite bilder så fort ja orkar ladda in dom :* Tihih lovet har mest gott till att vara med underbaraste Michelle och Pelon :D men det är ju några dagar kvar så vi får se vad som händer... Nej fötter!!!! hahahah! suck på miig!



aja puss allihoppa!
Eran Nathalie



Ändrade planer . .

Bakade aldrig bullar, orka inte, mår så fucking illa!:(
vet inte vrf menmen... hoppas det är bättre tills imorn iaf. men hade inte tänkt att sitta här vid datan nå mer så ha en bra kväll alla:*


K y s s  E l i i n ♥

Musik♥

Bjuder på 2 rättså bra låtar :**


Breakeven-The Script


The Fray - You Found Me


P u s s  E l i i n ♥


Torsdag (K)

Heej!♥ Eftersom älsklingen inte kunde, så va jag med bästa clara istället:) blev mys vid tv'n massa snack och skratt, chips och coca cola(Y) Titta på Harry Potter - fången från Azkaban(stavning??) hihi:**
Men trevligt vare, kom nyss hem för clara skulle iväg och titta på träningen och jag ska kanske baka kanel bullar, fick lust att baka bullar för att Nathalies mamma gjorde det igår och dom blev aaas goda(Y) Kanske kommer några bilder från idag:) vi får se om jag orkar lägga in dom på datan ikväll, men annars kommer det kanske nån annan dag.

Men hallå!? Konsum i krylbo borde ha höjjt prierna jävlit mkt! jag och clara köpte en vanlig chips påse och en coca cola, asså gissa hur mkt det blev!? Joo 40kr precis!! Snacka om att de va dyrt ;o
Nästa gång blire verkligen Willys!:o jag kommer inte handla där nå mer iaf, fööör dyrt för mej.
jag vet att 40kr kanske inte är så mkt annars, men för en en chips påse och en dricka!?? det är för mkt!
det tkr jag iaf. vet inte vad ni tkr men betala 40kr för chips och dricka?? normalt brukar det kosta runt 20-30 ;o
Hmm aja.. Nu ska det bakas bullar!



K y s s h e j j  E l i i n ♥

Vänner dags(Y)

Heej♥ klockan är 12.52 och jag vill bara krypa ner i sängen med varm choklad och titta på vänner!
Aas myyysit(Y) Går dagen spenderades med Nathalie(L) hade jätte trevligt gmn(som vanligt) men lixom gud vad människor kan se roliga ut:D elr hur!? hihi:*
Aja mkt flum blev det, var vääldigt trött haha:)

Men nu så sitter jag här och bara trökar, kanske skulle vara med älskling idag om det går:*
Annars blire att vara hemma, känner mej så trött och förkyld:(
Krypa ner i sängen och ligga där hela dan(Y) Skulle behöva städa på rummet men vem orkar städa lixom? :'/
Men nu ska jag krypa ner i sängen och titta på vänner:) ha en bra dag (K)






K y s s  E l i i n ♥

;)

Me yesterday :D



Puss!!!
Nathalie

Godmorgon♥

Godmorgon! har typ nyss ätit frukost:) sitter och lyssnar på musik, och läser alla jätte fina saker dom skrivit om hon therese, hon som blev mördad av två 16 åringar i Juni. Shiit va sorglitt att bara få bli 15! :O
Och kan inte fatta hur nån kan göra sånna hemska saker. det är fan hemskt! om ni vill kika in på bloggen så är länken: http://minneavtherese.blogg.se/ ♥





Neej nu ska jag inte sitta här längre, tänkte göra mej iordning för att sedan vara med Nathalie(L)
Kändes som en evighet vi va nu gmn! ;o Aja idag ska vi träffas iaf:) Blir väl att fixa lite på bloggen och andra trevliga saker(L) Ha en bra Onsdag!



K y s s  E l i i n ♥

Twilight - New moon♥

Titta runt lite på youtube, och hitta den här(Y) asså jag längtar som faan till filmen! verkar bli hur bra som helst så nu har jag höga förväntningar! tyvärr kunde man inte bädda in den på bloggen, men här är länken iaf:)
ta er en titt vettja(Y) http://www.youtube.com/watch?v=yMr0d5qs8ok&feature=fvst


Grrr!                 
  


 



Som ni ser så äre lite förändringar på bloggen, är väl inte riktigt klara helt än men hoppas ni tkr den blir fin:)
ska väl fixas lite mer imorn(Y) Ha en bra kväll/natt!




K y s s  E l i i n ♥

Naveln!(Y)

Lovade en bild på naveln så nu kommer några(L)


      



Bild på tröjjan och jeans tightsen :**


    



K y s s  E l i i n ♥


Hemma igen!

HejjHopp! Nu är man hemma och är skit trött! saknat min säng som faan haha^^
Men är väldigt nöjjd med dagen, navel pierca mej idag och det gick super bra och blev aas bra!
väldigt nöjjd med att jag ÄNTLIGEN har gjort det(Y) bild kommer om nån timme kanske:* beror på när jag lägger in bilderna på datan. Men bild kommer det iaf:) (jag LOVAR)

Dagens köp blev:

* Tröjja från Gina Trocot
* Ljusa jeans tights från VeroModa
* En jacka från H&M

(bild kommer även på kläderna)
men nu ska jag snart krypa ner i sängen med en mugg varm oboy och mysa framför tv'n med en bra film(Y)
härligt härligt!♥



K y s s  E l i i n ♥


hahahahaha IGEN ♥


Haha kolla in sköningen! HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH♥





//N a t h a l i e & O l i v j a ♥

Tihi

Tack för dagen Michelle ♥ den ar vart underbar som alla våra andra:)
Nu kommer min sis och sover här, fy vad ja saknat henne ♥

Michelle är bäst! för hon gillar Magnus

HAHAHAHA

Kan man ha dåligare hurmor än mig och mitt offer michelle?!

Kolla in! :O HAHA Djungel..hmmm...



Snart drar jaa!

HeejHopp! Snart drar jag till syster:) finns på mobilen för dom som vill nått:**
imorn åker vi till Borlänge(Y)  Ha det såå bra allihopa!







K y s s  E  l i i n ♥



Måndags planer

Godeftermiddag!♥ Klockan är nu 13.36 och jag sitter här och ???? jaa.. lyssnar på musik som vanligt:)
Har nyss varit på stan(till banken) för att ta ut pengarna, eftersom jag tappat mitt bankkort :/ Aja fick ut pengarna iaf(Y) och så skulle jag ta kort till "körkortet" -.- jag hatar att ta kort! Och såklart blev det helt missbildat! :'''( (N)
Bilden kommer jag verkligen inte lägga upp på bloggen, ALDRIG! :s såå hemskt blev det :(
Men snart så tänker jag dra iväg till stallet och rida Blacki:) orkar igentligen inte men jag har inget annat för mejj just nu så.. Senare så åker jag till syster för att sova där, eftersom vi ska åka till Borlänge och shoppa imorn(Y)
Trevligt värre! Pierca naveln oxå:D guud va jag har längtat! har beställt tid imorn vid halv ett iaf:)
Neej nu drar jag till stallet! ha en trevlig måndag :**






P u s s  E l i i n ♥



törtt trött trött! ♥

Godmorgon! Trött som enn jävle är man även fast klockan snart är elva och ja gick och la mig vid halv elva igår :O, Dagen spenderas nog i stallet  och rida med Viktor :D ♥

Puss bloggen

N a t t a

Mina nya skor(L)

Lovade er en bild på mina nya skor så här kommer en:) Dom är underbart sköna(Y)  


    

Köpta; i Kupolen på Din sko
Kostade; 349.50



P u s s  E l i i n ♥ 

LOVE IT!(L)

Ååh jag bara älskar den här(L) kärlek till låten asså(L) den går om och om och om igen på min data, kan inte sluta lyssna på den asså! ;oo

Riverflows in you(L)!




P u s s  E l i i n ♥


Något man vill ha!

Sitter här vid datan och kikar på lite kläder, hitta några söta underkläder jag skulle vilja ha.
samt vantar, halsduk, mössa och en väska. Bilder nedanför :*



                
                


 
             
 




P u s s  E l i i n


Godmorgon eller vad man säger?! ;) ♥

Ja snacka om att man ee trött, inte mkt sömn för min del den här Helgen ;) Det har blivgt mkt skratt men inte det minsta bloggande så här kommer en uppdatering ;)

Lördag: Sov hos mitt offer Michelle :) Mös till det ritkgit med godis och kollade tv och "letade" efter morfar i tvättstugan xD :).

Söndag: Och i morse blev det världig tidig morgon för vi skulle ha fordingen i stallet skulle gå upp sex men vem om inte vi hade glömt ställa om klockorna så vi gick upp 5 ;) Men sen soma vi om och åkte dit till kvart i 7 ;) Sen bar det hem igen (känns som vi bara åkt fram och tillbaka i dag) böt kläder sen ner på stan och vi hyrde två filmer :D Vi ska kolla på dom snart ;) berättar om dom var bra sen ;) Nu har ja precis städat hela huset? (:O) tror ja börjar bli sjuk, ja ba börja städa men nu är ju det i allafall fint överall. Älskar när det är nystädat då slipper man jhu ha dåligt samvete för man sitter vid datorn :)<3

Offrena ;)




Puss
N a t h a l i e

Seg dag...

Heej♥ Idag hade jag oturen att bli väckt vid kvart över tio... :( jag ville ju sova!
Vaa uppe till 3 och jag behövde verkligen sova, men det fick jag inte.
hade inget planerat idag än att ligga i sängen och sova hela dagen! Men dom planerna förstördes, inte för att det var nån bra plan för dagen men endå, vad ska jag göra annars?
Har lust att fota lite, ute i det kalla regniga vädret, tror att man kan få rätt fina bilder, men orkar inte det haha:)
Ska till älskling lite senare iaf(L) 


Guud va jag längtar till sommaren! jag vill inte ha vinter, det är bara kallt och blött :(
Några bilder från i sommras(Y)      E l i i n ♥ S o m m a r







Buuus hundar :)


Attack elr vadå? :o


Här gåre undan ;o




P u s s  E l i i n♥




Sova kanske?

Hmm jadu... klockan är 01.56 och jag ska väl snart sova.. men kan inte sova... vet inte vrf men jag bara kan inte.
nyss var jag aas trött men nu är jag inte det längre..CP! Aja..
Kände mej plötsligt så deppig och jag vet inte vrf:( Hmm... brist på sömn? haha aa jag vet inte menmen.. deppig kan man ju vara, och har varit det rättså mkt den här månaden :/
Har hänt så mkt.. Klockan är nu 02.01 Känner mej rätt seg att skriva haha^^ det har lixom gått 5min sen jag skrev 01.56 haha aja seg är jag och det bara är så. Just nu så sover alla i huset och jag e den enda som e vaken, för jag e knäpp som inte känner mej trött, bestämde mej förut(ett litet tag sen) att jag skulle sova mera och längre men hur blev det med det? Nej precis inget! -.-' 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla klart på en film. Sovgott!



G o d n a t t  E l i i n ♥

In flames(L)

Bjuder på några in flames låtar


In flames - Alias


In flames - The Mirror's Truth


In flames  - Disconnected




P u s s  E l i i n ♥


Myskväll♥

Heej!♥ Älskling har typ för ett tag sen åkt hem:( saknar dejj redan sötnos!(L)
Blev mys och båda var rättså trötta så vi låg och kolla film:) Råttatouille hihih(Y)
nu ska jag typ sitta här och tröka, lyssna på lite musik elr lägga mej i sängen och kolla film:)(Y)

Det bästa som hänt idag var att älsklingen kom hit(L) och det sämsta var att mitt bankkort är borta! :'''(
Shiit va tröökit! jag som behöver det ju... Men ska åka upp på banken och skaffa ett nytt, men då får jag det nya kortet typ nästa vecka på fredag elr nåå sånt..:( och jag behöver det på Tisdag för då åker jag till Borlänge igen men den här ggn med frida och Martina:) blir att umgås med systrarna hela dagen:)
Ska oxå pierca naveln då:D ÄNTLIGEN!! guud va jag har längtat! Kommer en bild när jag har gjort det oxå hihi samt på kläderna jag köper(vad det nu blir):** Men nu ska jag krypa ner i sängen och titta film kanske:) elr så sitter jag här och lyssnar musik, men först ska jag ner och hämta dricka för jag bara måste ha det!
ha en bra kväll/natt!


K y s s  E l i i n ♥

Rättså gullig låt(L)

Heejhopp!♥ Kollade runt lite på Youtube och hitta denna låt:)
tkr den är rättså gullig på nå vis (L) Lyssna och njut elr skit i att lyssna alls :**

Westlife - Nothing gonna change my love for you



P u s s  E l i i n ♥


Lördagsmys♥

Heej!♥ Klockan är 16.58 prick och jag måste städa lite, men orkar inte så jag sitter här, lyssnar på In flames - Alias (Y) Börjat lyssna mera på In flames nu (Slipknot oxå. OFC!) mindre på dead by april. Dom kommer ju aldrig ut med nå ny skiva elr låtar elr nått -.-' mm...
Är rätt trött fast man sov till typ kvartövertolv, har inte gjort mkt alls idag, har inte orkat gjort nått... men senare ikväll kommer robin iaf(L);* men ha en bra kväll!



P u s s  E l i i n ♥


Dagen med clara(L)

I onsdags så var jag ju med Clara till Borlänge och shoppa lite, fast kan väl inte riktigt kalla det stor shopping.
Köpte bara ett par nya skor. Bild kommer när jag orkar...(Y)


P u s s  E l i i n ♥




Tyyp eftermiddag?

Godeftermiddag? Aaa iaf så vakna jag typ nyss. Sovit skönt, vakna en gång klockan 7 av att hunden pep som en jävel, elr så drömde jag de, aja snart ska jag ner och äta frukost..(kanske)
Mamma tjatar som en jävel(!!!!!!!!!!!!!) :@:@ men som vanligt är jag inge hungrig.. så jag tänker inte gå ner och äta bara för hon står och skriker..:@ Längtar tills jag flyttar hemifrån! orkar inte vara hemma nå mer(!):@

Aja kvällen spenderas med Robin(L) blir film och mys:*
Hoppas alla får en bra dag!


P u s s  E l i i n ♥

Bilder från torsdag(Y)

Som sagt i torsdags var jag med Nathalie:) vi hade massa skojj och vi bjuder på nåra bilder:*












P u s s  E l i i n ♥


Grrrr...

kolla in dom här :D

Manlig version :D ♥
Kvinnlig version :(





Bullens ♥

Dagen har varit skön. slutade kvart i tolv och då drog vi hem till Nathalie och hämta lite pengar sen bar det ner till Bullens på stan :). Några bilder får beskriva dagen :D NU BÖRJAR HÖSTLOVET!!!
We Like! :D

Alltid lika snygg ;)









Puss Natta & Pelon! ♥

Skaffat Comviq !!

Fan känns som hela sverige har skaffat Comviq på sista tiden så man måste ju också skaffat (Y) Tihih
Dagen blev Spenderad med Michelle en sväng ner på stan och köpte två linnen och strumbyxor fick nämligen barnbidragt i stället för 1000 fick jag 1700!!! :O Snacka om att jag älskar min mamma sånna här dagar :* resten av pengarna ska ja fan spara ;) Tihih nu ska ja stracks lägga mig i sängen för att se ett greys anatamy avsnitt :) Något man inte kan missa! Sen måste ja raka benen och Duscha för imorgon äre Bad med skolan. Nu måste ja kila bloggar lite mer i kväll!

PUSS Nathaliee

TISDAG :)

Godnatt typ? Ska väl snart sova antar jaa, kvällen spenderades med den mest underbaraste av alla människor(L)
Hade jätte mysigt älskling och längtar tills torsdag♥

Dagen i stort sätt har varit bra (coolt!) skola som vanligt, sista lektionen hade man prov och det gick väl sådär:s kunde väl inte så mkt av det menmen..Aja på Hk'n så gjorde vi cornflakes-mojjs som smaka skit(!)
Jag tror det blev lite väl mkt smör va Nathalie? (Y) haha aja skit äckligt i varje fall! :o

Imorn bäre av till Borlänge! (Y) shiit va kul det ska bli Clara tilda kristina Zidén! hihi var bara tvungen att säga alla namnen för dom är såå mkt finare än mina!:O Aja fick lite rabatt kuponger av mamma (Y) dom lär nog behövas:)
Men nu är klockan 11 typ och jag ska väl snart krypa ner i sängen:) Såå sovgott alla!



Godnatt eliin♥


♥♥♥♥♥Tihih♥♥♥♥♥

Tack för kvällen Denis,Sabina och Michelle ♥ Tihih :*
Men vi kunde ju hittat en bättre film än bröllopsfotografen ;) haha!
Jaja kul vare i allafall men man kände sig vääldigt ung med alla pansionärer som också var där och kollade ;)

Puss Nathalie♥

Morgon♥

Godmorgon♥ Idag äre tisdag och vi har So prov.. Sista lektionen så det betyder att jag slutar lite tidigare(Y)
fast det beror väl på hur långt provet är och hur svårt det är.
Efter skolan åker jag direkt upp på stan i jakt efter en foundation, hihi ;*
Får ju mina pengar idag, så imorn blire shopping clara:) Vi drar ju till Borlänge efter skolan(Y)
Aja senare så kommer älskling till mejj<3 Myysdag(L) Ha en bra Tisdag!

Bjuder på lite morgon musik♥

Joshua radin - just one of those days



Avril Lavigne - keep holding on





KyssHejj eliin♥

Oskön dag ♥

I dag var det ju väldigt oskönt att vi slutatde vid typ lite i två istället för typ 4;D, haha vi hade ingen jumpa och ett 50minuters hål innan så Lucky 9E! :D.annars vare värsta skönt i skolan i dag och viktor hade köpt tuggemi så var det papper med Tatueringar så ja Elin Clara och Marcus fick varsinnna kaniner på händerna, så himla söta! Dagen kommer blir apa tråktig! Ska plugga till provet i morgon (har inte ens slagit upp böckerna :S) sen på Utvecklingssamtal med Ilse, Jippie, eller inte!. Nu sitter jag och kollar runt på spellistan på spotyfi och snacka om att jag älskar all musik! Här kommer några favoriter som går om och om för tillfälllet
Regina spektor-Samson

Skillet-Lucy

Shinedown-Call me

David Guetta Ft. Akon- SexyBitch ♥

Skillet-Never surrender ♥ 



Me today:



Puss Nathalie!


heeje

Dagen började vid halv elva, usch va skönt det är att få sova lite.Det behövdes kan man ju säga. även denna helgen har spenderats med Michelle och snacka om kul vi hade som vanligt :), red ut till Sabina en sväng sen bar det hem och åt lite chokladbollar :P F*n ja skulle ju ha pluggit hela dagen men inte blev det någoe :O prov på Tisdag, (Dukitgt Nathalie!) får se hur det går :* Veckan som kommer blir nog ganska lung och det behövs. På torsdag äre bad, kanske man orde leta på bikinin? :P Nu sitter jag och får massa bra låtar med Inflames och slipknot från Pelon.
Vi höres (L)
Nathalie

Erik Hassle♥

Är helt såld i låten asså!(L) den går om och om igen på min data♥


Erik Hassle - don't bring flowers





Pussochkram eliin♥

Chokladmousse(L)

HeejHopp gummisnopp!♥ Idag har jag städat lite, lite på rummet och faktiskt inte pluggat nått :s
Jag vet att jag sa att jag skulle plugga idag men det får bli lite senare haha:) jag bara orka inte det..
Aja i förra inlägget jag skrev, så sa jag ju att mamma och pappa åkt till falun med katten för han mådde dåligt.
Iaf så fick dom lov att lämna han där över natten, han hade 41 grader feber och mådde inte alls bra, han får ligga med dropp och så fick han antibiotika(stavning) såå hoppas på att få hämta han imorn då och att det inte blir värre.

Jag har typ nyss gjort klart choklad moussen som frida och Oskar "beställde". Den såg riktigt smarrig ut hihi:*
Kommer väl ett kort på dom:) Jag är bara bäst på att baka!(Y) hihi nejdå det är jag inte :*
men nu ska jag ner och titta om dom ee klara :)


Pussar eliin♥

Godmorgon!(K)

Godmorgon! klockan är runt 20 över 11 och jag har nyss vaknat :) aas skönt att få sova, utan att nån väcker en och ska ha upp en klockan tio! men sån otur hade jag inte idag(Y) Dagen spenderas nog hemma. Måste fortsätta städa och så ska jag plugga till So provet på Tisdag:( Jag SKA fan ha VG! Så därför ska jag plugga hårt som ba den(Y) Nyss drog mamma och pappa till Falun med en av våra katter, fatta inte vare va för fel på den men hoppas på att det inte är nå allvarligt.
Nån som vet hur man gör köttfärsås? Haha inte jag iaf, det är nämligen det mamma har bett mej göra. Hmm... men det kan väl inte vara så svårt elr? :s 
Ajaa hoppas alla får en fiin fiin söndag(Y)





Pussar eliin♥


Älskling(L)

17/10-09(L)! sötnos jag älskar dej mest! :* Kvällen var helt underbar, för den spenderades med Robin:)
Film och mys blev det mkt av:* Hoppas alla har haft en bra kväll
Nu äre igentligen söndag men ni fattar va jag menar hoppas jag hihi:)
Idag(söndag) ska jag vara hemma och plugga och städa -.- Kanske åker man till nån kompis hihi:*
Jag antar att det blir så.

Måndag; då slutar man tidigt!(Y) har ingen gympa för det är bad på torsdag-.- :(
Men iaf så bäre av till stallet, Blacki(L)

Tisdag; kanske vara med älskling<3
och så har man So prov -.- jippi(!)
Får mina pengar idag oxå:) äntligen!

Onsdag; följa med clara till Borlänge(Y) titta efter vinterjacka och skor:)
kul skare bli iaf :)

Men nu ska jag sova, aaas trött! 



Kysshejj eliin

Breaking benjamin

Ännu en låt med breaking benjamin :)

Breaking benjamin - forget it




KyssHejj eliin♥


Breaking benjamin

♥Hitta en rättså bra låt på youtube♥

Breaking benjamin - evil angel




KyssHejj eliin♥


Lars winnerbäck

Heej!♥ Ändrade planer för kvällen:* Åker till sötnos ikväll ist(L)
Men aja iaf så satt jag här vid datan och lyssna på lite musik och så hitta jag lars winnerbäck låtar, det var länge sen jag lyssna på honom! men min favvo låt med honom förut va Timglas :)
Den är fin på nått sätt

Lars winnerbäck - Timglas




KyssHejj eliin


Löördaag(Y)

Det är morgon elr nej klockan är typ 12 men det är morgon för mej iaf:)
Och idag är det lördag(Y) Idag måste jag städa och fixa lite på mitt rum som fortfarande inte är klart:(
Men snart så äre det hoppas jag haha:) Min data är lite seg idag för håller på att kopiera in slipknot skivor på datan(Y)Shiit va dom är bra asså! man kan bara inte låta bli att älska dom(L)
Men iaf senare (när jag städat klart och gjort mej iordning) så kommer bästa sötnos hit<3
Hoppas alla får en bra lördag! (kanske bloggar ikväll)


KyssHejj eliin♥

Dags för fredags myys!!!

Äntligen, dagen jag tror vi alla går och väntar på Fredag.Hela veckan som gått har varit allmänt apa tråkig och inget speciellt har hän omvi inte räknar med att jag fick G på Biologin och troligen ett MVG i musik :D, tihih Denna helgen bli också tillängnad till Michelle ;)Nu äre dags för fredagsmys så vi höres (L) Tihih





Puss
Nathalie

fan dags att vakna nu ;)


KE$HA - TiK ToK





Godmorgon♥

Godmorgon!♥ Sitter här och lyssnar på Ne-Yo - Mad. trött som faan! Eftersom jag inte har nån moppe så fick jag åka med Nathalies mormor och hon idag:) Tack(L) sitter faktiskt och snackar med nathalie i mobilen nu:)
Idag äre fredag och det betyder att jag har Blacki, åker till stallet efter skolan, orka vara hemma.
Om en timme kommer nathalie och hennes mormor och hämtar mej så nu ska jag göra mej iordning;*


KyssHejj eliin♥

Trött. . . . .

Bjuder på en rättså bra låt att somna till..

Mad - Ne-yo



Godnatt, eliin♥


FYFAN!

Jaaduu, rubriken talar för sej själv..... INGEN moppe och FÖRBJUDEN att flytta till borlänge när jag fyllt 16!:O(alltså nästa år) hmm!?
Dagen i stortsätt har varit sådär:/ Åkte med hem till Nathalie och käka mat(Y) skolan=SKIT mat(!)
Spelade in "vår" låt på musik och det gick skit det med.. Okejj om man sammanfattar dagen är det bara = skit!
gick snabbare att skriva så för inget har varit bra idag..

Imorn har jag prov i spanska och har inte pluggat nått:s men vem orkar/gillar plugga!? men nu idag ska jag plugga iaf.. -.- måste väl göra det lixom. Men nu kan jag inte skriva mer så ha en bättre kväll än mej iaf..


KyssHejj eliin♥

Morgon inlägg

Godmorgon alla nyvakna människor♥ Hoppas alla får en bra dag, hoppas själv på en bra dag, blir en tråkig skoldag för min sötnos kommer inte, sjuuk.. men krya på dej söt<3
Dagens lektioner är väl rättså "roliga" idrott, musik, och sen äre väl ingen mer "rolig" lektion -.-
Aja snart ska jag dra ut i det kalla vädret, åka till skogsbo för att hämta upp nathalie och möta hanna? :)
Sen drar vi iväg till skolan. Efter skolan åker jag hem och pluggar..:( hatar att plugga, men eftersom jag inte plugga så mkt igår så får man väl lov att plugga mera idag :/ Spanska prov imorn. Hoppas jag klarar det hah(Y)
Men nu ska jag bara lägga in en låt på mobilen sen packa idrott och åka iväg till Nathalie:)


KyssHejj eliin


Athos, älskade vän.

Ja i dag vare ett tag sen värdlens underbaraste vän jag förlorade. Fy vad jag saknar dig Athos! Den bästa i hela jävla värden. Skulle kunna ge bort allt jag har för att få tillbaka dig! Kommer ihåg allt vi har gått igenom det senaste halvåret. Denna sommmar var den bästa/värsta sommaren jag någonsin haft. Du frögyllade alla mina dagar ända tills den 18 Agusti då jag fick ställa in dig i din gröna transport och se dig åka från mig... Fy jag kommer aldrig hitta någon som dig! ALDRIG, du är föralltid en stor del av mig och alla minnen vi haft är djup bevarade i mitt hjärta.
Nu är du på någon gård i norberg hos en familj,hoppas att du har det bra men det tror jag. Jag vill aldrgi mer få uppleva känslan av att mista någon/något som betyder så mkt. Först pappa,sen morfar och nu du..








Puss, nathalie

Clara Tilda Kristina Zidén (L)

Tjenis penis! Har setat här vi datan och lyssnat på musik och kom på att jag och clara har känt varandra i snart 11år! det är helt otroligt coolt tkr jag :oo Vi borde fira 11år som kompisar/bästisar(<--som man sa när man var lite yngre hahha ^^)

Du är bäst gmn! man kan alltid lita på dejj, du säger aldrig nått till nån om vad jag säger till dej, du är en underbar kompis, du finns alltid för mejj i alla lägen och du vet att jag finns för dejj med, älskar dej otroligt mkt och hoppas vi kommer vara lika bra kompisar om 10 år och längre, för du är den bästa jag nånsin känt!  Alla minnen vi har tsm, shit va många!
När vi blev stoppade av polisen för att du skjutsa mejj på cykeln utan hjälm, i 7an när vi blev utslänga från magnus lektion bara för att vi inte kunde hålla käft, skolresan i 5an till stockholm och alla ggr vi har tältat, varenda sommar vi har spenderat med varandra, när du följde med min familj till Öland, alla filmkvällar vi hade, varenda gång vi stöttat varandra när det varit svårt och deppiga dagar, alla ggr vi skrattat tsm, kom du ihåg i sommras när vi ruscha ut från Coop och dörrarna inte han öppnats helt så vi sprang rakt in i dom, fyfan va jag asg då, men tkt lite synd om dej som va längst fram haha(L)
Varenda litet bråk vi haft men alltid lyckats bli vänner igen, Alla ggr jag följt med dejj till slätviken, när vi fira midsommar hos din farmor i slätviken, alla ggr vi gjort bort oss, asgarvat tills vi gråtit, alla våra picknickar vid älven, kommer du ihåg när vi cykla ner till älven och hade vattenkrig när du skvätte vatten på mej så jag blev helt blöt och sen blev jag aas arg men det gick ju över,
när jag fick en spindel innanför mitt linne och bara tog av mejj det och sprang därifrån skrikandes och det kom en gående bakom som såg allt och du stog och asg, haha fyfan va kul jag har med dej gmn skulle kunna sitta här och skriva upp massa olika minnen men det orkar jag inte, börjar få skrivkramp haha:) men det finns inga ord för dejj gmn, en helt underbar kompis äru!
Älskar dej otroligt mkt bästa kompis! Hoppas på flera roliga minnen med dej gmn, du betyder mkr för mejj!<3 om jag aldrig skulle träffat dej då skulle mitt liv vara helt värdelöst, då skulle jag inte haft nån som du, vem skulle jag göra alla galna saker med, vem skulle jag skrattat och gråtit med, dela alla mina tankar med?? shit det skulle va tråkigt ifall jag inte kände dej, du betyder otroligt mkt för mejj gmn och jag hoppas du vet det för jag älskar dejj Clara Zidén!


(inte nyaste bilden jag vet gmn:*)




KyssHejj eliin♥


Onsdags plugg . . . .

Heey!♥ Ska snart till willys och köpa mjölk -.- ska igentligen plugga men vem tkr om att plugga? nej precis ingen!
vill mest av allt vara hos en viss person nu men det går ju inte, hatar prov...(!) det är så drygt också tare upp fritiden, man skulle ju kunna göra massa andra roligare saker än att sitta på sitt rum och plugga -.-

Aja efter skolan skjutsa jag hem Nathalie till henne för att hon skulle byta till ridkläder och så bjöd hennes mamma oss på lite fika(Y) Tackar! ;* sen skjutsa jag henne till stallet och åkte hem själv, till värmen! det är ju fan svin kallt ute nu, typ minus gradit elr? :o aja det verkar som det är det, typ vinter utan snö -.-
Men vill inte ha snö heller, det är så kallt och blött :s längtar till sommaren kommer igen :)
Elin♥sol och värme! hihi, men nu ska jag plugga.. Haa en bra kväll!


KyssHejj eliin

underbara kväll♥

Kvällen spenderades med ...... och det var hel mysigt♥ Du är underbar sötnos!
Dagen har varit en katastrof, orkar inte ens prata om det :(
Jag har redan aas dåligt självförtroende och behöver inge värre... aja hoppas morgon dagen blir bättre.
fast det blir den väl inte antar jag..

Men hoppas alla härliga läsare haft en underbar dag :*
ska snart sova, kom på att jag hade sovmorgon imorn(Y) ska hämta upp Nathalie oxå på vägen till skolan:)
vi är ju bäst sötnos!<3 blev rättså krånglit inlägg idag haha :)
menmen är rättså trött... såå sovgott alla läsare;*


KyssHejj eliin♥


Michelle Teresia Rickardsson! (L)

det här är vad jag ängnat min kväll åt ;)











Älskar dig gumman även om allt ee lite tufft för tillfället kommer vi igenom det <3

godmorgon!

kläderna på,håret fixat, vantarna hittade och snart skorna på ja det enda som saknas nu är hanna som kommer och hämtar mig snart,
Ha en jättebra dag alla! Puss


Nathalie

Måndag....

Ja nu sitter man hör trött efter en måndag elelr snarare en lite depp måndag, känner bara för att kasta mig i sängen och ligga kvar tills alla problem man har försvunnit, sova bort smärtan ;) Nog med snacka om problem, det är ändå sånt man inte kommer över.. Dagen har varit allmänt lugn och lite jobbg, det är jobbigt i skolan så tröökigt så det finns inte, Efter skolan bar det iväg till stallet i stället och hålla på lite med bästa Remmi + att man fick rida med Michelle och Sabina :D. Fick just reda på att jag har utvecklingssamtal på Måndag :O:O:O:O:O, Måndag värsta dagen på hela veckan typ + ilse, kan ju inte påstå att det kan bli bättre (N). nu sitter jag är och Spotifyar och laddar ner lite good music to the phone. kanske får några smak prov på vad jag laggar hem senare


Puss Nathalie

Deppdag . . . .

Tjoo!♥ Måndag och det har vart en riktig depp dag... Typ alla har vart deppiga, ajustja alla förutom Marcus :o
Som alltid är lika glad? Aja det är väl bra att nån är på bra humör:)
Men iaf har jag som vanligt vart i skolan(som ni kanske fatta?) och idag hare väl inte hänt nå mkt, vi fick göra nå jävla sak på morronen, man skulle fylla i massa saker om sej själv, men det var en sak jag inte fatta med det hela, vrf skulle man flytta bänkarna från varandra? asså man kan ju vafan inte fuska på det där endå, så vad vare för mening med det? Och sen när man hade fyllt i alla rutorna så kommer dom in och säger att man ska fylla i med bläck penna! man baa Ååh(!!) kunde dom inte sagt det från början?? CP!

Just nu vill jag bara lägga mej ner och DÖÖÖ! för allt är såå trökigt och feel.. snart äre vinter och jag hatar vintern:( det är så kallt och blött och hemskt helt enkelt..
Det som lyser upp dagarna i skolan är alla underbara kompisar, älskar er mest ska ni veta(L)
Och vi måste komma på nånstans där vi kan ha klassfest juu(Y):)

Nej nu ska jag ta på mejj myskläder, ta in bullar från frysen och göra lite varmchoklad och lägga mej i sängen och bara mysa och titta på film och tända nåra ljus♥



KyssHejj eliin


(y'

Black Eyed Peas-I've Got A Feeling





I gOtTa FeElInG

Hej bloggen har inte bloggat på någon dag men det beror på att jag varit upoptagen. en uppdatering om helgen ;)

Fredag: Blev det att åka ner med moppen för första gången med Pelon köpa lite godis och en bra sräck. I början av filmen satt vi och ap garvade men det var bara för att dom snacka norska och snacka om att det låter kul! sen när det läskiga började vågade vi inte kolaa klart så vi strunta i det :) :$. haha tyckete synd om pelon som tog moppen hem när det var bäck mörkt + ett bensinstopp så hon fick gå hem! stackars unge ;)

Lördag: Blev ingen sovmorgon på Lördag som man alltid hoppas på men nej det bar upp och pallra sig till hästen och träffade bästa Michelle! Sen bar det hem till henne, sova och leka lite. blev mkt skratt och massa part! haha tror ingen kan snacka lika mkt som vi? ;D Älskar dig sjuk mkt michelle :D

Söndag:Natta ju hos Michelle så jag var där (ganska lågist, bra skrivet natahalie!) ;) Blev att leka med michilins cam och titta film, snakca om luugn dag (Y) sånna behövs i bland, Sen kom man hem och va lite med Olvija, fy det var länge sen och som alltid hade vi kul ;)Nu ska jag lägga in lite musik på mobilen och lägga in lite snygga bilder! haha not!  sen nyss såg jag att bästa tjejerna hade skaffat  blogg alla läser okej?! http://claranatthis.blogg.se/

Måndag: Ny vecka (Y)..Remmi vecka(Y)...Skolan jippie...eller.. vänta..NOT! fan va jobbigt, ingen skollust alls (säg någon som har deT?) inga prov skönt, kanske kan bli en lugn Vecka.. nej då vore det något fel, haha nej nu ska jag sluta klaga är faktiskt ganska nöjd med livet för tillfället :)


PUSS!!!!!

Nathalie Lineea Rose-marie Larsson

Erik Hassle

Dagens låt är Erik Hassle - Wanna be loved♥




KyssHejj eliin♥

Myyskväll med tända ljus♥

Tjenis penis!♥ Kväll äre och jag sitter och lyssnar på Erik Hassle - wanna be loved och myser lite, har faktiskt tända ljus oxå:) börjar få lite ordning här på rummet nu(y) är bara en hylla kvar som ska målas, kanske lite mer kuddar och överkast till sängen, kanske en till hylla och lite mer doftljus och bilderna till "glasbordet" som jag inte kunde fixa idag, för det blev inge bra kvallite på bilderna när man skrev ut dom:( aja får prova igen nån annan gång, hoppas det funkar då..

Under hela dagen har jag inte varit ute nått, det enda jag har gjort är att öppna dörren :O så har inte varit ute alls idag, bara varit inne och städat rummet, haha coolt elr vadå, (Y) för mejj asså! Men iaf, snart så ska jag duscha och sen typ lägga mejj i sängen och titta lite film, gud va mysigt,med tända ljus ooh allt, är på myys humör;*
Ha en bra kväll!



Kysshejj eliin♥


Nyvaken . . . .

Godmorgon♥ idag har jag bestämt mejj för att ta tag i mitt rum och städa upp allt som ligger på golvet och allt som ska slängas och som ska ut(Y) jag har sagt väldigt många ggr att jag ska städa men det slutar alltid framför datan elr att jag åker till en kompis haha:) inte bra inte bra! men idag har jag verkligen bestämt mejj att jag SKA städa! så nu efter att jag bloggat klart ska jag gå in till pappas data och skriva ut några bilder som ska ligga i mitt "glas bord" hihi :* (Söndag=städdag) Hoppas alla får en bra söndag!


PussHejj eliin♥

Godnatt!

Godkväll!(<--va gammalt det lät då) haha aja.. sitter och lyssnar på slipknot♥ men ska snart sova, är aaas trött eftersom igår la jag mejj vid 3 och vakna 10 och idag planerar jag inte på att lägga mej senare än 1 och det är om 5 min så jag ska snart gå ner och borsta tänderna:) Hoppas alla haft en bra kväll (som jag!)


Slipknot♥



KyssHejj eliin♥


Tack för låten hannes ;*

Tack för låten Hannes ;* den var faktiskt bra (Y)





KyssHejj eliin♥

you make me feel♥

Heej!♥ kvällen har varit helt underbar! tänker inte berätta vad jag har varit men det har varit bästa kvällen på länge♥ Klockan är 23.18 och hade inte tänk vara uppe så länge till, är rättså trött men ändå rätt pigg(y)
har inte så mke mer att skriva om, så ni får ha en bra kväll/natt ;*


KyssHejj eliin♥

Spotify!

Äntligen har jag fixat hem skiten! snacka om att jag är efter, men bättre sent än aldrig! Tihi, I går var det ju med elin och det blev kolla idol men inte så mkt att kolla på skräckfilmen vi hyrde, för vi vågade inte (A) Men idag ska vi kolla på den en sabbis innan jag drar till stallet med Michelle! :) har faktiskt inte varit i stallet på typ ett tag nu ;) men nästa vecka bär det av igen :) Nu funderar jag på vad jag ska lyssna på, äre någon som har något förslag?? :D Lyssnar på ALLT typ:). Förtillfället får det bli lite slipknot, det är något man verkligen inte kan sluta lysnna på!
Slipknot <3

sova kanske?

Heej♥ Klockan är ungefär kvartövertolv på natten och jag har nyss duschat,
har ju åkt moppe hem från Nathalie(AS KALLT) vi åkte in till stan vid 7 och hyrde film och köpte lite godis - flumma - åkte hem till nathalie igen - titta idol - fick parfym i hela munnen - titta på dåååålig men vääääldigt äcklig noorsk skräckfilm(!) - åkte hem själv i mörkret klockan var då elva på kvällen - bensinen tog slut - gick resten av biten hem - duscha - och nu sitter jag här (Y) (sammanfattning av min kväll)
Hmm vad ska jag göra nu då? typ sova elr?? men é inge trött och ska sova ut imorn, sen åker jag till Nathalie igen, hämtar moppe hjälmen som jag glömde och sen hämtar upp syster som sovit hos oskar, rätt mkt att göra, elr nej faktiskt inte -.- Men nu ska jag nog typ titta tv elr nått(y)



KyssHejj eliin

Hej bloggen!

Helg,helg,helg=EFTERLÄNGTAD! JA dagen gick väll sådär för vi hade biologi prov som inte gick så bra :/ men men inga sura miner för det. :D Nu ska jag gå ner och byta om och fixa håret i en boll för nu jävlar blire Pelon och jag som kollar på film! :D I morgon blire bästa Michelle och jag <3 Blir väll att ta lite kort och sånt då ;) 
Höres bloggen!
Puss nathalie

helg äntligen(L)

Tjaoo.. fredag idag(y) äntligen fyfan va man har längtat! dagen spenderades som vanligt men dom bästa, i skolan:* hade No prov ida och det gick väl sådär.
kunde första sidan och på dom 2-3 andra så kunde jag lite men inte allt :s
Aja G vill man ju ha iaf(y)
Kvällen ska spenderas med Nathalie, blir film och prat och massa trevligheter(L)
Så hoppas alla får en lika bra kväll och helg som jag kommer få:*

 



KyssHejj eliin

Mkt om ingenting ;)

Hej bloggen! Dagen har varit jobbig. Prov och jobbigt lektioner -.-,. Ajaj sjuhus besöket gick bra fick äntligen utstress medicinen! Nu känns det bättre i alalfall med det. I går vare lite gråt dag i skolan med The Girls. Tänk om 8månader elelr 32veckor ungefär så kommer vi splitras. Många flyttar här i från och alla går olika linjer :'(. Usch så hemskt att tänka på det. Men vi kom ju på att då måste vi ju göra dom här 32 veckorna till dom bästa vi någonsin har/kommer ha! Annars hare inte hänt så himla mkt i veckan. Men prov i morgon och på Fredag :( Idrotten är tills i mrogn och började plugga i dag men det mesta är så himla lågiskt så jag tänkte inte lägga ner så mkt energi på det. Men dess verre på Biologin skulle jag uppskatta ett högre beytg än G så jag har pluggat ganska mkt i dag sen jag kom hem :). Nu ska jag bara lärar mig allt om ögat sen kan jag det mesta ;) (haha nej nu ljög ja x) kans kanske hälften :D) men nu är nog Greys an atamy Reklamen klar så nu ska jag rusa

Puss bloggen Eran natahalie

Brännskada på fingret

Hmm jaa, onsdag idag och idag hade vi engelska green test och matte diagnos..(N)
matten var rätt enkel(coolt! för tkr alltid att matte ee svårt) och engelskan var oxå rätt enkel.
På hk'n gjorde vi tacopajj, var rätt hungrig eftersom jag inte ätit på hela den typ, men nu förtiden är jag aldrig hungrig typ(Y)
Efter det åkte jag hem. skulle platta håret innan stan och vad gör jag!? joo jag bränner typ halva fingret, så nu har jag skiit ont(!!!!!) buuhuu:( Ajaa hoppas det blir bättre, har smörjt in med kylbalsam som inte hjälper så mkt  -.-'
iaf så hämtade jag upp clara och vi åkte till stan och jaduuu, vågar du nånsin åka med mej igen clara? (a) hihi;*
Köpte en ny parfym(Äntligen!) och mjölk åt mamma hah(y)
Men nu ska jag plugga :(


KyssHejj eliin

Pink


Pink - Dear mr president




KyssHejj eliin♥

Ett kort morgon inlägg

HeejHopp!♥ snart ska jag pallra mej ut till moppen och åka iväg till skolan, hoppas på en bra dag, för har inge lust att gå runt och deppa. Men vem har det?! :o
Aja efter skolan åker jag direkt iväg till Blacki och rider lite(y) hoppas på att inte få en orm efter sejj den här ggn:S Hihi ;*


Me today


♥Strumpbyxor: Lindex

♥Linne: Lånad från clara :**

♥Tjocktröjja: H&M




KyssHejj eliin♥

michelle teresia rickardsson

ja som ni ser  på rubriken så tillbringades dagen tillsammans med Underbara Michelle. Det blev mycket skratt och massa snacka ;), tihi det är ju det jag är som gjord för att göra. Snacka och prata (Y).
I går räddades håret i allafall,någon jävla bild kommer väll senare ;) Haha, Tack för att du finns snuzan som kunne fixa allt till rätta, nu så sitter jag inne på bilddagboken, (kul liv) snckar lite med Clara och pelon och lyssnar på Erik hassles nya låtar, bara lärar sig älska honom asså! :P Här kommer några

Erik Hassle - Bitter End

 







Puss och hej nathalie


Mitt hår:)

Jag lovade att nu skulle få se en bild på mitt färgade hår så här kommer en:**



Mörkare blev det(Y)         



KyssHejj eliin ♥

ORM(!)

HeejHopp!♥ idag hare varit en bra dag, har varit glad och pigg hela dan(y)
och det är coolt för det var verkligen länge sen jag va sån. Allt kändes bra idag och allt gick väl rättså bra idag åsså:) Efter skolan åkte jag upp på stan efter en ny foundation, behövdes verkligen.
Åkte hem-åt mat-drog till stallet och red Blackie. Red på ängen med emmelina, sen red hon hemmåt och jag stanna för att galoppera av blackie, pigg som han var. ååh jag tror att vi blev jagade av en orm(!) Hihi;*
Jag ba galoppera och sen ba tittar jag ner lite åt sidan och då ser man ba nån som slingrar efter oss jag ba tröck i hälarna och han ba skena hihi(a) ormar e äckliga(!!) :S:O

Men nu är jag här hemma och sitter och lyssnar på slipknot-duality (Y)
favvo låten denna vecka:**
Har aas ont i mitt finger:( det är rött och bulltar as mkt. menmen det är sånt man får leva med(N)
Nu ska jag titta på film tror jaa, elr just ja jag har ju prov på torsdag(idrott) -.-'
Nu blev dom planerna förstörda.. Men ha en bra kväll:*


Kyssheej eliin♥


Natasha Bedingfield

Rätt bra låt ;*


Natasha Bedingfield - soulmate




Puss eliin♥


Tänk va bra det är med mössa (Y)

Tjenare nydesignade bloggen ;) I går blev det att kolla på Gymnasiet som sagt, Riktigt fint vare men jag tror jag gick med fel grupp x) Dom ba denna grupp är för dom som vill ha massa Matte,fysik och Kemi. mina "Typ hat ämnen" men men ;) Haha alla hade typ mittbena och runda glasögon så kom jag där och såg hur osmart ut osm helst x) Haha. Färgade också håer här om dagen men nu kan jag inte ta av mig mössan för min hårbotten är Orange :(, ska testa färga håret brunt i kväll i allafall :) I dag vart det Remmi. Vilken liten pärla jag har turen att få ta hand om :) I morgon blire skola ;) få se om jag går eller inte bror på håret :P Hihih





Puss bloggen!
Nathalie


Mössa hela daaaan(Y) // Kanelbullensdag!

Jaaharuu idag äre en sån där dag då man bara är trött och allt blir feel.. :'/
Mitt hår ee heelt CP! :''''( (!) morgon frilla och ovolymit) (HEMSKT!)
Så går med håret instoppat i mössan(y) slipper jag se eländet.
Hoppas det blir bättre tills imorn.. Aja..

Kom nyss hem från stallet, elr rättare sagt hoppa typ nyss ut ur duschen, nu sitter jag och väntar på att clara ska ringa mejj(om hon sett mitt sms) sen ska jag väl typ va med henne och senare ikväll ska jag försöka hitta nått jag kan ha på mejj...Kommer inte hitta nått. Ååh jag blir typ galen jag måste shoppa nya kläder!
Men har typ bara 200 kvar på kortet och vad räcker det till då? typ 1-2 tröjjor..
Neej nu ska jag inte deppa ner våra läsare nåå mer :s Hoppas alla får en bra dag ;**



Pussss eliin♥


Hemma igen!

♥Heej♥ Nu är man hemma igen, som sagt så blogga jag inget igår, hade inge tid till det.
Men nu har jag tid (y) en liten stund iaf. snart drar jag till stallet och rider Blacki, tänkte rida på en av ängarna:)
Hoppas på att han inte är lika pigg idag :s lite drygt när han ee sån, aja...
Kvällen/Natten spenderas i skogsbo med Nathalie, blir film och tacos(y)
Lite myspys framför tv'n.
Igår så tona jag ju håret(y) och det blev bra, rätt nöjjd. Möörk brun igen haha(bild kommer!)
hoppas färgen håller i ett tag iaf.
Men neej nu ska jag ta och hoppa i ridkläderna och dra till stallet! Ut i det kalla vädret :s

Pöss eliin♥

Fredag hela veckan

Jaha, äntligen Fredag, nu blire sova länge och slappa. Skulle inte tro det! I morgon blire upp 7.00 och åka te Rättvik. SKa kolla på Ett internat gymnasium sen gå på markanden där med mamma, Jippie (NOT). I dag vare en ganska okej dag men det var apa läskigt när Berra i klassen svimma och ramla rakt i i ett koridors fönster, snacka om att jag skrek :S, Aja efterskolan bar det till stallet och Rida Remmi med underbarste bästa Sabina <3 Nu ska jag ÄNTLIGEN ner och färga håret :$ Nu är det dax att bli lite blondare och om det inte skulle bli bra äre bara gå med min nya älskade mössa 24/7 ;).


Puss bloggen :*


Tona håret igen?

Jaoo så blire nog:) mörk brunt igen(y) Färgen håller på att gå ur och vill inte ha slitet hår, ser bättre ut när man tonat det elr färgat:) så bestämt mejj för att åka upp på stan imorn och köpa färg och det där andra jag skulle köpa dåå.(dom rosa, gröna och ett par svarta spets trosorna och kanske midje skärpet)Hihi ;*
men nu ska jag tyyp sova, men kommer inte kunna sova för jag är inte ett dugg trött :)
Meenmeen..


Godnatt eliin!

Tordag igen

Tjenis Penis!♥ Idag bare iväg till stallet så fort jag kom hem och hade bytt om, red ut med Nathalie och Emmelina
Och såklart var ju Blacki aaas pigg -.- gick knappt att rida men efter en stund gick det bättre iaf:)
Vi red på åkern vid höbalarna(Y) Haha aas kuul! Har typ nyss kommit hem och hoppa nyss ut ur duschen och nu ska jag göra engelska läxa och sen typ slappa hihi;*

Igår åkte jag upp på stan med dom sötaste. Köpte en ny t-shirt och en rosa/svart bh(vääldigt heet hahahha) och en ny halsduk och nya vantar som va aas sköna(y) 
sen åkte jag hem och kolla Greys Anatomy♥ Shiit va sorglitt det vaa! :''(
fast ändå grät jag typ inget, va väl inte på gråt humör:)

Imorn kanske jag inte bloggar nått, ska sova hos syster:) men först upp på stan och köpa dom där rosa spets trosorna(Y) och kanske midje skärpet:s (vet ejj ännu) och sen till stallet och rider blacki en snabbis.
Lördag spenderas i stallet:) Men före det ska vi ju fira fredrik som fyller år, Grattisgrattis!
Söndag spenderas(morronen) i stallet och sen pallrar jag mej iväg till clara♥
Såå hoppas alla får en bra helg! Kyss ;*


Pusshejj eliin♥


RSS 2.0