Snart september då...

31-08-2011

Ligger i sängen och käkar lite godis och dricker cola och kollar även på robinson som går på tv nu, massa nakna killar som går omkring på ön haha.. Tkr lite synd om dom för att dom inte har nå shorts! :S Men nu har dom fixat lite löv "kläder" och typ nå trasor hahah ååh ja dör.. Nejfan nu ska jag sluta skriva och lägga upp bilder på min outfit idag!



Tröjja: H&M
Linne: BikBok
Jeans leggins: Veromoda
Halsduk: H&M



P e l o n ♥

Lill Lördag! (Y)

Godis o Pringels!

TJOCKT jag vet! Försökte komma på en bra anledning för att kunna käka godis idag sen kom jag på att det är ju lill lördag! ;) Haha bra anledning va ? Men köpte även 2 block o pennor till skolan, sånt där nödvändigt ni vet!






P e l o n ♥

O N S D A G

Vill ha choklad o pringels!

ÅÅH va tråkigt man kan ha! Sitter här och har typ inget att göra, är sugen på choklad o pringels men orkar inte köpa för är så trött så då blir det bara jobbigare och tråkigare.. Lägger upp dagens outfit senare, puss på er!



"Sometimes life seems so unfortunate, that's why I don't give a shit"




P e l o n ♥

All I want is you. All I need is you.

R o b i n s o n   o c h   r o s a   n a g l a r . . .

Yepp nu ligger jag i sängen och kollar robinson och tänkte måla naglarna rosa eftersom jag köpte nytt idag (y) För en stund sen så bada jag och hade lite "spa" behandling, ansiktsmask o rakat benen o så, va skit skönt! Så nu känner jag mej ren o fräsh.

Imorn börjar jag 12 så då får jag sova lite längre, awesome! Älskar förresten mitt schema på tisdagar! Sovmorgon till kvart över 12 o sen har jag bara 2 lektioner o sen slutar jag, sjuukt skönt! Men nu ska jag måla naglarna :) Pussss på er!






P e l o n ♥

O U T F I T - 30/8

Det här blev min outfit halva dagen ;)


(fast hade inte team sportia mjukisarna utan ett par andra från Gina Tricot)

Linne: H&M
Tröjja: H&M
Halsduk: Lindex
Jacka: VeroModa
Mjukisar: Gina Tricot




P e l o n ♥


Chill dag - Tisdag!

30/8-11

Tisdag idag, gick upp 5.....som vanligt nuför tiden! Men idag i skolan hade vi nått som hette klasskampen, skit tråkigt men slutade vid 11 så då drog jag o minna o käka thai mat (Y) Feeett gottt vare! Sen till kupolen och fixa lite saker, skulle t,ex byta halsduk och köpa lite smågrejjer. Nu vettefan vad som händer, ska väl försöka hitta på nått. men bilder på nya grejjerna nedanför!



Photo: *Hårspray *Puder *Snoddar *Nagellack *Deo *Raklödder *Halsduk




P e l o n ♥

Svenska Hollywood fruar!

D  Ö  D  !  ! 

Ligger i sängen och är sjukt trött, har vart och ridit nu och det gick helt okej bra, fick inte rida Walky eftersom han hade tappat en sko tyvärr :/ Red en 5åring som hette Maggie ist och de gick helt okejj (Y)  så nu ligger jag här och dör och kollar på svenska hollywood fruar.

Imorn har jag nått som heter klasskampen i skolan sen slutar vi efter de och då drar jag nog till Kupolen med Nathalie i min klass och letar efter nått snyggt! (Y) Men nu blire fan sova efter att jag kollat klart. Godnatt på er!

Outfit idag!



Linne: BikBok
Grå tröjja: H&M
Boyfriend jeans: Cubus
Ear Cuff: födelsedags present
Ring: Gina Tricot
Klocka: Födelsedags present




P e l o n ♥

Provridning nästa!

Snabbt litet inlägg!

Ska snart iväg till stallet för att provrida en häst som heter Walky, är lite nervös för att jag inbillar mej att jag inte kan ett skit! Fast jag har ju ridit sen ja va 11 år så jag borde inte vara nervös men aja.. Skriver sen hure gick iaf! Nu måste jag kila, önska mej lycka till! :)






P e l o n ♥


Tåååårta!

s ö n d a g k v ä l l   28/8

Ligger i sängen och käkar lite tårta, fett gott! kollar även på Skins som går på MTV nu :) Men ska sova näre är slut eftersom jag ska upp vid 5 typ... Aja imorn äre måndag och jag har idrott som jag inte ens ska va med på menmen.. Så kan de va ibland, men efter skolan ska jag dra ner på stan och köpa puder och deo och så ska jag byta en halsduk jag fick idag, ska byta till en annan färg :) Men ska ta och stänga av datan nu så godnatt för idag!






P e l o n ♥

28/8 - 13.04

Yess precis då föddes jag, så nu är man 17! 1 år kvar sen 18(y)

Har haft en bra dag, har inte hänt så mke men firades nu på kvällen, åt tårta o öppna lite presenter och så. och nu väntar jag på att bästa ärtskidan ska komma hit och lämna en present hahah :D  Fast nu kom hon! Fick en ear cuff, så sjuukt snygg (Y) och ett foto på mej och hon o bästa ponnyn macken från förra året tror ja de va :)) 

Men lägger upp bilder nu från dagen!





Nu kan ni ju kolla in nya hårfägen ;) blev lite mörkare än vad jag ville ha de men de duger!





Detta fick jag + tavlan av ärtskidan och touch kameran :)







P e l o n ♥

17 Baaaassssssttt!

Godmorgon på er!

Blev väckt idag av en sjungande familj! Fick saker jag verkligen behövde!

* Näspiercingar 
* Navelpiercing
* Pengar
* Genomskinligt nagellack
* Parfym
* Borste
* Armband
* En touch kamera

Kommer bilder senare ikväll :) men kameran kan jag ju visa nu! Denna vare: (bilden nedanför)











P e l o n ♥

Aaaw :'D

Tack bästa ärtskidan! Du betyder sjukt mke, älskar dej!! <3







P e l o n ♥


hjärta

I dag fyller en närar vän till mig år.. En vän som står mig väldigt nära som jag värdesätter högt!Hon finss där i skratt som tårar, sol som regn.
Grattis gumman! hoppas du fr en helt underbar dag i dag!
om ja inte minns helt fel så var det för två år sen vid den här tidpunkten vi befann oss på en DBA konsert! hihiih
puss!

Tänkte väl bara....

...säga godnatt! Klockan är nu över 12 och jag fyller 17 idag! Hoppas de blir en bra dag bara (y) Men aja ska försöka sova nu, godnatt på er!

Måste bara visa er väskan jag bara MÅSTE ha...



P e l o n ♥

HERREGUD va bra han är!

Heelt fucking förälskad i hans låtar! Och det gör ju inget att han e sjuuukt snygg heller (y)




Eminem   (<--- SPOTIFY)




P e l o n ♥


Mitt Schema för nästa vecka..

USCH säger jag bara, idrott på måndag morron klockan 8, och jag ska inte ens va med pga att jag inte är helt frisk, betyder de att ja har sovmorgon ;)) kanske ?






P e l o n ♥

C a r l i n g s

I got ice in my veins, blood in my eyes.
Hate in my heart, love in my mind.



C a r l i n g s    Men ge mej...!

Brun skinjacka  









P e l o n ♥

Om jag bara kunde så skulle jag spola tbx tiden...

L ö r d a g   k v ä l l . . .

Jaa, och jag har sjuukt tråkigt.. Eftersom ja inte får göra nått typ längre och eftersom jag fortfarande e lite sjuk.. fml!! Så nu ligger jag i sängen och kollar på film som går på tv (shrek!!!-.-) eftersom hårddisken e typ sönder.. *snyft* Alla mina filmer... Aja ja lyssnar även på musik och döör av uttråkning... :'(

Imorn äre söndag och jag fyller år!(17 bast) Inget speciellt enligt mej, vill bara fylla 18 då blir ja glad! (y) längtar som fan! Menmen det dröjjer ett heeelt år.. Får stå ut helt enkelt! Men nu ska jag fortsätta kolla runt och se om de finns nå roligare på tv. Ha en bra kväll!

Lite gamla bilder att bjuda på har jag iaf! (Y)






P e l o n ♥

because i'm broken

I'm falling apart
I'm barley breathing
With a broken heart
That's still beating

In the pain
There is healing
In your name
I find meaning


B R O K E N   (klicka?)




P e l o n ♥

Färgar...

...HÅRET!

Yess precis så äre, just nu så väntar jag på att färgen ska ha suttit i 30 min o sen sköljer jag ut och så kanske ni får se resultatet senare. Färgen är Foxy brown, har haft den förut så kanske inte syns så bra men aja utväxten försvinner ju iaf (Y)





P e l o n ♥


NyttNyttNytt..

Lördag idag och imorn fyller man år!  Ajaa... detta är nytt! (bilderna nedan)




Photo 1: Grå myströjja från H&M
Photo 2: Ansiktmasker från Lindex
Photo 3: 5 par strumpor från H&M




P e l o n ♥

Snoop Dogg

F r e d a g

Kom hem från Steff för en timme sen typ och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och försöker hitta nå bra på tv men finns fan ingenting.. Blir nog en film ist!

Idag har jag vart i skolan, duktig som jag va så missa jag skolfoto skiten för att jag trodde den va 9 men nej den va halv 9! Aja jag är glad endå för jag hatar sånt + att jag hade haft en BLÄÄ morgon.. Försov mej lite och fick skynda som fan till tåget.

Efter skolan så drog jag till Kupolen, köpte ansiktsmasker och en helt vanlig grå tjocktröjja. Vafan äre för fel på modet just nu, hittar fan ingenting jag tkr om... :( suuurt! Neej nu ska jag slå på en film!

(2 dagar kvar tills man fyller år då)


Godnatt för idag!



P e l o n ♥


Inga kööp förutom..

..jordgubbar och parfym och maaat!

Kommit hem från huvudstaden för en stund sen, har vart en najs dag förutom lite stress o skit. Sprang runt i massa affärer men hitta man nått ? NEJ! -.-' Just nu föredrar jag Kupolen framför stockholm...
Har inget mer att säga så.. ha en bra kväll!

Nu ska jag iaf ta och krypa ner i sängen och slå på en film och kanske käka lite b&j, tjock jag vet!







P e l o n ♥

MålaMålaMåla!

Naglarna ska bli rosa!

Jaa naglarna ska målas rosa innan jag hoppar i säng, imorn drar LP o HR till stockholm och jag ska upp halv 7 så jag kanske borde sova snart ? :S Aja jag kommer va helt trött imorn endå så va spelar de för roll. Men innan jag ska sova så ska jag måla naglarna rosa. Godnatt alla läsare!

Tröttt o sliten tjej..





P e l o n ♥

Näsblooooood . . .

De ba forsa ut blod ur min näsa!

Började helt plötsligt blöda ur min näsa, kan bero på att jag e väldigt förkyld aja.. Fick ju pencillin för öroninflammationen igår och det har redan blivit bättre! Fast har fortfarande lock(stavning?) för örat så jag är halvdöv! Inte kul alls :(

Idag vare förresten första skoldagen, (jag va tillräckligt pigg så jag kunde åka dit) Det var riktigt kul att träffa alla igen, och imorn ska vi tydligen åka till Stockholm och gå på 2 museum och sen blire lite shopping! Kommer bli rätt chill ;) Men nu ska jag chilla i sängen med vänner på tv'n och kanske en b&j ?

Hitta en bild från ny år, vill ha tbx min hårfärg!! :(





P e l o n ♥


. . .

Lovar du att vara ärlig? Aa

Du heter?
Elin Gradin Beronde av? jaa, vettefan Vad behöver du mest just nu? Mke pengar, sitter aldrig fel. Vad får du oftast komplimanger för? hmm.. mitt utseende o min kropp Hur imponerar man på dig? vara sej sj är ju väldigt viktigt,
lite humor iaf och rätt pratglad och såklart snäll!

Brukar du skratta för dig själv?
ja det händer
Var bor du?
Utanför krylbo i en liten håla som heter brogård Trivs du där? duger Vad har du för mobil? LG Nästa mål i ditt liv? ta studenten
Vem ringde du senast?
Ärtskidan Hur känner du dig nu? tom När blev du fotad senast? ja de var väl när nathalie och jag skulle
fixa bilder till headern ;s
Vanligaste färg på dina kläder? hmm inte en aning Vem saknar du? Han.. och min lilla ängel uppe i himlen <3 Är du blyg? vid vissa tillfällen kan jag bli lite blyg, men inte ofta Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Aa börjar göra det
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag?
Jaa... jag har
inte en aning faktiskt, kanske verkligen lära mej hur en kille tänker i vissa lägen ;)
Är du nöjd med ditt liv? Njaaaa Vad är det värsta du vet? Idioter och......aa idioter helt enkelt! Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? föör mke Vad längtar du till? tills allt blir bra och tills ja fyller 18! tills jag tar
studenten och tills jag skaffar lägenhet.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Aaa Vad är det finaste du fått? ojj, inte en aning! Om fem månader? Hoppas jag att allt e normalt och att jag mår bra Om ett år? Har jag bara 1 år kvar i skolan! Och jag fyller då om en vecka 18.
LÄNGTAR!!

Du samlar på?
inget.
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
De närmaste vännerna jag verkligen
kan lita på och som alltid funnits där <3
Har du strumpor på dig nu? ja ett par röda Är det okej att gråta? klart det är. När grät du senast? Aa.. va väl igår.

HAR DU NÅGONSIN:


Varit medvetslös:
Yes
Hånglat med nån riktigt ful: Aaa
Hånglat med fler än 50 pers: nej de tror ja inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? Om jag har.
Gjort något du verkligen ångrar? Aaa som fan
Åkt ambulans? Nepp
gjort nåt olagligt? Aa, men vem har inte ?
Skämts över dina föräldrar? Vissa tillfällen
Sagt jag älskar dig och menat det? Aaa
Tar du droger?
Dricker du? aa
Vilka kläder sover du i? Underkläder eller i sovtröjja typ
Vad hatar du verkligen? Stora idioter (och dit räknas mobbare, vissa killar
och sånt där ni vet)

Varit kär? Jafan
Är du ensam nu? Nej 2 av hundarna ligger här o sussar så sött!



P e l o n ♥










BARA FÖR ATT...

.. jag sitter vid datan, för att jag inte vet vafan jag ska göra och för att jag är helt tom, för att jag inte vet vad jag ska skriva egentligen, för att jag är förbannad, och för att jag bara skriver för att skriva nått, för att jag är så.... ja de finns inte ens ord.



If I knew the last time that I held you was the last time, I'd have held you and never let go.


Nej nu ska ja sluta blogga om ingenting.. Hoppas ni haft en bättre lördagskväll än mej!



p e l o n ♥


varför blir allting så fel, varför blir jag aldrig hel.

så här känns det just nu

Igår var michelle hos mig och spenderade natten här, så sjukt skönt att träffa dig igen!
I kväll kommer olivja så går vi ut och träffar norea en stund,
har bra

Bloggpaus.

Du väckte någonting inuti mig som länge varit gömt
Hade aldrig känt mig så levande förut



Tar en blogg paus, bara så ni vet.. Behöver de, så jag skriver när jag är tbx igen.



P e l o n ♥

...

Jag önskar att någon kunde se in i framtiden och säga vad ja ska göra med mitt liv.. Någon som kunde hjälpa mig fatta rätt beslut om saker så det blir bra... så att man bara inte säger det utan kan mena det.
är sjukt trött just nu så nu vätar dejtmed kudden,Täcket och sängen
whatever happens, I am always in your shadow
na th al ie

Känner mej lite sjuuuk...

Onsdag kväll

Kom hem för en stund sen, har vart hos ärtskidan och chillat, tog lite kort, vi jobbar på en snyggare design på bloggen.. För den vi har nu e ju SJUKT FUL... Så äre tyvär!

Idag har jag sovit tills halv 2 och sen drog jag till stallet för att snacka med Fia om en foderhäst, så imorn ska jag och provrida Walky Talky som hästen heter, ska bli kul, sen får vi se hure blir med de :)

Nu sitter jag i köket och käkar lite kvällis (Y) Gott som fan, rostmacka och te! Senaste dagarna hr jag haft sjukt ont i huvudet och halsen så jag har knarkat Kan jang och alvedon! Aja bara å stå ut! Men snart ska jag dra upp på rummet och kolla film eller sova, godnatt för idag!


Hunden ville såklart vara med på kort! ;)



P e l o n ♥

1 vecka i bilder! :)))

Nu har jag och Åsa stina spenderat en semsester i hop och till och med varit utomlands! :)
hihii kommer bilder från karlskoga och kryssningen
Karlskoga
AHah så sjukt snygga! hahahahhha
jag träffade min blivande bil! :)
Och så klart vann Andreas från vårat team! :D:D:D
Kryssning








det var några av alla miljoner bilder man tog! :) nu ska ja sova och i morgon börjar skolan i igen BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

D a n i s h ♥

vill stanna min tid,
mot himmlen för alla vill dit,
jag vet inte vad som väntar,
vad som kommer att hända det gör mej rädd,
och det ni hör nu är min ångest som bländar,
mitt eget inre som jag slåss mot varje dag,
jag kastar loss mitt sanna jag


Fotograf: Elin Åberg
Fotograf: Elin Åberg
Gaaaash va han e bra, helt sjukt.



P e l o n ♥

Kommer sakna dej så innihelvete!!!

Går inte förklara med ord hur mke jag kommer sakna världens bästa häst Seven Up.. Har fått hjälpt till med dej i 1 ½ år ungefär och har verkligen fäst mej, som faan.. Världens snällaste häst verkligen<3 Hoppas du får det bra dit du ska nu.

Bästa Sevenbus<3










P e l o n ♥

Dagens droger...

....

Band of horses - The funeral

Damien rice - 9 crimes

Ri-fa - Utan dej




P e l o n ♥

Gomiddag typ..

T i s d a g

Har typ nyss dragit mejj upp ur sängen och nu ligger jag i soffan i vardagsrummet och dör haha.. Jag kunde inte somna igår kväll heller så de sluta med att jag var vaken till halv 4 kanske.. Endå fast jag sovit tills nu typ så känner jag mej helt slut.
Heeel knäppt äre!

Förresten så har pappa fixat min lilla data nu :D så ljudet funkar, webbcam funkar och allt typ (Y) Toppen va! Så nu kommer jag nog blogga en massa från min lilla rosa :) Bra va ?

Aja ha en bra dag!





P e l o n ♥

A walk to remember

Ligger i sängen och kollar på A walk to remember, verkar va bra iaf :) Ska bara kolla klart på den och sen ska jag sova!
Så inge mer uppdatering idag, bloggar väl imorn! Godnatt på er :*

Trailern - a walk to remember   (<--klicka)






P e l o n ♥

Höst..

 1 5  A u g u s t i

Man känner verkligen att hösten är påväg, de blir mörkare tidigare + att de verkligen blir mörkt nu på kvällarna oxå. Fyfan hatar hösten och jag hatar vintern! Visst de kan va mysigt vissa dagar men annars hatar jag de.

Aja idag har jag inte gjort mke, fick mitt paket från hööks idag (Y) Det gjorde min dag! Och sen har jag vart i stallet och ridit bästa sevenbus :) och nu sitter jag i soffan i köket och dricker te.

Har duschat och gjort kladdkaka nu på kvällen så de blir mys i sängen. Ska försöka lägga mej vid 11 idag iaf, så nu ska jag upp och kolla film och klä på mej eftersom jag bara sitter i handduk fortfarande!

PUSS




P e l o n ♥

Mår helt okej otroligt nog (Y)

Tummenupp för det!

Det är söndag idag och jag vakna för en stund sen, skönt som fan att sova när man kommer hem vid typ 3 på natten/morgonen. Kom hem runt 3 elle nått kommer ejj ihåg ;s aja låg mej i sängen och kolla på Dear John som är bästa filmen just nu (Y) Och såklart somna jag med tv'n på och när jag vakna så hade en skräckfilm slagits på, så vaknade typ av att nån skrek haha, fett läskigt iaf men somnade om sen.

Gårkvällen va riktigt trevlig, började hos steff och grilla och drack och sen bar det ner på stan (Y) träffa massa trevligt folk och sen när jag cykla hem på natten/morgonen så blev jag jagad av en fucking räv!! :(
Den ba sprang efter mej men jag cykla ifrån den haha..

Men ha en bra dag alla!






P e l o n ♥

P a r t y p a r t y p a r t y ! ♥

L Ö R D A G ! !

Fest ikväll då, är taggad till 1000! Idag jävlar kör vi all in (Y) Party all the time spelas nu högt upp ur högtalaren, ska nog snart hoppas in i duschen, har ju vart ute och delat reklam, va skit varmt, hade ju lång byxor dum som jag va! Senare drar jag till steff och grilla och dricker och sen blire nog stan och efterfest nånstans.
Hoppas alla får en bra dag!!








P e l o n ♥


INGEN kommer aldrig någonsin kunna ersätta den platsen som du hade i mitt liv.

Saknar dej min lilla söta ängel <3


Mimmicloettatoffiegradin <3 finaste ängeln i himlen..


2003-02-09 - 2009-06-15




P e l o n ♥

Bara å klicka!

Bra o lugn skit..

Ri-fa :

utan dej      
det regnar   
frihet           

band of horses:

the funeral  
the end's not near

Story of the year:

sidewalks

kent:

socker

Damien rice :

9 crimes





P e l o n ♥


DANCE THE NIGHT AWAY!

D e t   ä r   ä n t l i g e n   f r e d a g ! !

Fredag idag då! Min favvo dag är här, fast inte helt rätt va ? Nej juste för reklam helvetet kommer idag! -.-
Aja annars så kommer nog dagen bli rätt najs (Y) Dagen började ute i de häärliga vädret, lite kylit äre men de får man ta! Har iaf legat ute och steekt nu på morgonen och nu väntar jag på reklamen och dunkar musik!

PUSS! ;*







P e l o n ♥

(Y) = M&M & (N) = kalla händer..

Mina händer har typ förfryyst!

Kom precis hem från stan, va ju där och tog ut pengar passa även på att unna mej en M&M's påse och köpte även en sprite till helgen. Tur nog hade jag pengar (Y) Kommer bli en najs helg hoppas jag!


Ser rätt trött ut kanske.. ? elle nåå




P  e l o n ♥

T i m e t o g e t c r a z y !



Äre fest så äre!   (<--- spotify spelningslista)



P e l o n ♥

If you’re a party freak, then step on the floor

T o r s d a g - s n a r t  h e l g ! ! ! ! !

Jaa torsdag idag då och imorn fredag! Ska försöka fixa så att jag kan festa i helgen (Y) Just nu sitter jag iaf i soffan och jag ska som jag sa i förra inlägget att jag ska dra ner på stan och kolla pengar, hoppas bara att jag har lite iaf! Annars är ju hela helgen förstörd!   -.- Aja ska dra snart (Y)

BJUD BILDER!


PUSS PÅ ER!



P e l o n ♥

Den bästa! <3

Kom hem från stallet för en stund sen så nu har jag duschat och fixat mej lite, ska dra ner på stan snart tror ja och kolla hur mke pengar jag har på kortet. Bjuder på några söta bilder från idag :)

Inte alls lerig häst! Hade väl rullat sej antar jag :)

Fina häst! :*



Skulle fan va lite mysigt att bo i hans box haha ;)




P e l o n ♥

Bjuder på lite bilder!

O n s d a g

Sitter inne i datarummet och lyssnar på regnet, spö regnar verkligen! Så jävla tråkigt.. Aja jag väntar även på att syster ska komma hit, ska ju sova hos henne idag, blir nog film och sånt. Bjuder på lite bilder förresten! Ha en bra kväll alla!

Tog lite kort när jag va ute o red förra veckan nån dag i det härliga vädret :)

Bästa Sevenbus!


Städade även mitt rum för nån dag sen (Y) duktig jag är!






P e l o n ♥ 

Ge mej!

Lite saker från Gina Tricot jag skulle vela ha (a)













P e l o n ♥

det kunde varit bättre...hahaha mycket bättre...

Jälva fan mitt ansikte mår inte bra just nu, Uppsvällt och rött och även halsen har utslag.... RIngde nyss sjukhuset så dom skulle försöka fixa en tid i dag. det hoppas ja verkligen att dom gör och att det går fort..
hahah men always look at the bright side of life!
det är ju halv bra väder i allafall, ihihiih (A)
I dag ska ja umgås med min bror och packa mer :)
I morgon drar ja och Sanna till Karlskoga på racing i 3 dagar men det vore skönt om man inte mådde så här då...

Mer bilder från..

.. Öland med clara och hennes familj - sommaren 2011



Jag hitta en ko kompis :'D han slicka mej på handen...





















P e l o n ♥

Tog lite kort igår men..

..datan lät mej inte ladda upp dom ;)

Godmorgon förresten! vaknade för en stund sen och sitter nu och käkar frukost, dum som jag är gjorde jag té och nu sitter jag och kallsvettas typ för att det är så varmt!!

Aja idag äre tisdag och jag ska till stallet och rida bästa Sevenbus! Sen kanske.. ja vi får se vad som händer idag.
Här kommer bilderna jag skulle lagt upp igår kväll men datan tillät inte mej -.-

Det skulle förresten va rätt najs med piercing i läppen... hmm


Aja det va min halva outfit igår!

Halsduk: Lindex
Linne: H&M
Tröjja: Vettfan :s
Boyfriend byxor: Cubus


P e l o n ♥

Bebis

Godmorgon! trött som fan men det är helt okejj!! mådde piss i natt men det har gott över nu :), Idag ska ja åka till min lilla pärla!!! Ska bli jätte roligt, har saknat henne som bara den! :) Hittade massa söta bilder på na :') 


Fanny <3

Träffade pelon igår och spenderade några timmar askul! :)
igår fyllde Fanny år så vi tog en överasknings fika! :) skit kul!
Här kommer lite bilder!
Na th al ie

Do you know...

...that every day is the first of the rest of your life!

Awesome låt de där ;) Aja just nu sitter jag och sjuner med högt till alla låtar som spelas upp på datan!
Är så jävla sprallig, bus sugen, rastlöst! (skyller på Red Bull'en som jag drack tidigare) Ska försöka hitta på nå nu! (Y)


(datan låter mej inte ladda upp en bild, så skit it då..) Aja ha en bra kväll!!



P e l o n ♥

SKABB-DAG!

Lite trött..

HejHopp! Kom hem från nathalie för en stund sen, vi har ba chillat ute, setat och snacka skit men nu så skulle hon dra iväg och fira nån så då drog jag hem, får se vad som händer senare.

Sry för att jag inte har bloggat men igår var jag inte så pigg hehe.. Låg och sov till halv 3 och sen låg jag kvar och kolla på tv hela dan. Lördags kvällen va kul med vissa undantag. Aja hoppas ni haft en bra helg!

Igga min feta finne, tack!







P  e l o n ♥


Helloo!

Sitter med Olivja i sängen och chillar just nu och väntar på att wikkan ska höraav sig! ;) Blir kräftor och gitarr och sång i kväll kan ja gissa, puss!!!

Kan inte slita mej..

Kan inte slita mej från datan! Blogg lusten titta fram helt plötsligt, men jag ska inte skriva massa onödigt skit som inte ens är intressant haha.. Men tänkte bara göra en DAGENS nu och sen måste jag göra mej iordning (Y)

Dagens humör: Glad idag! Fast inte imorse när jag var tvungen att gå med reklamen...
Dagens mående: mår bra :)
Dagens borde: SLITA MEJ FRÅN DATAN!
Dagens frisyr: just nu äre nytvättat, i en handduk
Dagens klädsel: vettefan än :s
Dagens planer: Festa igen (Y)
Dagens materiella vill ha: kläder...
Dagens längtan: att jag hittar nått att ha på mej ikväll
Dagens fundering: Vad jag ska ha på mej ;)
Dagens beroende: vanliga!
Dagens tråkigaste: jobba såklart...
Dagens tidning: hmm ingen.
Dagens låt: Little house - Amanda Seyfried (SÅ JÄVLA FIN LÅT)


LITTLE HOUSE   (<--- KLICKA!)  Den är med i dear john (Y)


Dear John - filmen är ju JÄVLIGT bra oxå :) låg å grät till den igår haha




P e l o n ♥

BESTÄLLT!

Som en tidigt födelsedags present! :D



















P e l o n ♥

Ny duschad!

Blå himmel och sol!

Vädret har övergått från regn och mulet till solsken och blåhimmel(lite moln) så underbart! Kommer bli en najs kväll, hoppas jag, man vet aldrig va som händer.

Aja nu har jag iaf kommit hem från stallet, är så otroligt nöjjd över dagens ritt (y) Men nu så ska jag ta mej en titt in i garderoben för att se vad som blir kvällens outfit. Vettefan vad jag ska ha.. vilket är rätt jobbigt! -.-'






P e l o n ♥


Jag vet allt om dig för du har varit min

Precis som rubriken lyder det är så det är.. Du var min i över ett år.. Alla minnen sitter fortfarande så djupt i mitt hjärta, Sista gången du var min, när ja till slut släpte taget och ledde in dig i deras transport...
Det var kanske bäst för dig, skulle aldrig klara att du försvann från mig så som du nu gjort.
vi skulle hälsa på dig nu i sommar, se dig som ja inte gjort på två år... Men nu finns du inte längre sjukdommen tog över dig och nu tog gud tillbaka en av sina änglar.. 5/8.... det var den 8 du såldes...
Vila i frid gubben...sov så gott!!
na th al ie

^^

ingen riktigt blogg lust men slänger in ett inlägg endå :)
Mammas födelsedag i dag så köpte en jättefin väska till henne i läder :)
nu väntar vi på evelinas familj :)
Pusspuss

Ajj skavsår..

L Ö R D A G

Idag taggar jag för fest! Men först : Sticka till stallet o rida bästa Seven och sen duscha och sånt där ni vet ;)

Igår kväll så låg jag framför min lilla skit data och försökte rensa den så den skulle bli lite snabbare, gick väl sådär men ska fortsätta imorn tror ja, eftersom jag lovat er massa bilder. Aja nu ska jag hoppa i ridkläderna och dra till stallet. Ha en bra dag! Kanske kommer ett till inlägg innan jag drar på fest.

bjuder på 2 skabb bilder, trött och tröttast efter de äckliga jobbet + skavsår.. :(





P e l o n ♥

Sry för dålig uppdatering!

T o r s d a g

Jaa, torsdag idag då och jag vakna för en stund sen och ska snart iväg till stallet (som vanligt nu för tiden)
Har haft seven varje dag den här veckan, men jag klagar verkligen inte (Y)



Igår så skulle jag, steff o clara grilla men det blev inte så, det började spöregna såklart när vi skulle de, tur nog köpte vi ingen engångsgrill, köpte ist färdig grillat, satt oss "piss trapphuset" och käka, lite pinsamt när folk gick förbi ;) Senare på kvällen så titta vi på film hemma hos steff, blev en skräckfilm och en disney film (Y)

Husk  (<---trailer)   och så kolla vi på skönheten och odjuret men den måste väl alla ha sett när ni va små? :O

för alla som tkr om skräck och spänning är det här ett måste! ;)


Aja nu ska jag bada hunden sen drar jag till stallet o rider, ha en bra dag!





P e l o n ♥ 

;*

Nu har mobilen sagt sitt... skärmen är död och knapparna skriver fel bokstäver... men ska sno mammas mobil i dag! :D
I går var ja nere på ikanohuset och kom hem med två par tights, funderar på att åka ner i dag igen! älskar att shoppaaaa!!! (A)
Hare bra för här äre fint väder! :D
na th al ie

RSS 2.0